{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Vähi tähtkujus sündinud naised ja mehed

    Vähi tähtkujus sündinud naised Vähi tähtkujus sündinud naised on väga naiselikud, kes ei soovi aga tõmmata ...


 

 

Vähi tähtkujus sündinud naised

Vähi tähtkujus sündinud naised on väga naiselikud, kes ei soovi aga tõmmata liigset tähelepanu endale. Ent tal pole vajagi silma paista oma riietuse või muuga, sest ta on nii võluv ja samas habras, et meeldib kõigile. Ta on ettevaatlik ja diskreetne naine, kes ei hakka kunagi liialdama mitte millegagi. Ta hoiab pigem varju ent on väga tundlik oma südames. Ta on sündinud emaks. Oma lähedaste, eriti pereliikmete seas tunneb ta ennast tõeliselt õnnelikuna. Tal on palju sõpru, seda juba sellepärast, et ta ise on nii hea inimene, avatud meelega ega mõista kedagi hukka. Teda hinnatakse sellepärast, et ta on nii tolerantne ja salliv, nii hea ja suure südamega ning mis kõige tähtsam - külalislahke. Tal on nii suur süda, et see ei mahu tema sisse ära. Talle meeldib teha kingitusi või muid tähelepanuavaldusi, millega oma lähedastele rõõmu valmistada. Ta tuleb oma eluga väga hästi toime, oskab kõike hästi organiseerida, võib muutuda korra suhtes liiga nõudlikuks ja ärrituda, kui keegi julgeb talle vastu hakata. Sellega üllatab ta alati oma lähedasi ja neid, kes peaksid ometi temaga harjunud olema. Mõnikord võib tunduda, et ta on natuke liiga naiivne ja laseb ennast ära kasutada. Vähi tähtkujus sündinud naine on tundlik ja suure kujutlusvõimega. Ta võib olla andekas kunstnik või skulptor olgugi, et ta kunagi ei hakka oma andekust esile tõstma. 

 

 


Vähi tähtkujus sündinud naine ja armastus

Ta vajab romantikat oma ellu. Ta on optimistlik naine, kellel on armastusest lihtne ent ideaalne nägemus. Ent temaga maksab siiski ettevaatlikuks jääda. Kui ta tunneb, et teie suhe on piisavalt tugev, tuleb sul ka taluda tema kapriise. Mõnikord võib ta käituda nagu väike tüdruk. Ta tahab, et ta kaaslane oleks tema vastu hooliv ja armastav aga ilma, et ta oleks liiga tuhvlialune. Ta vajab meest, kes oleks olemas ja kes hooliks oma suhtest. Ta otsib endale teist poolt, kedagi, kellele ta võiks toetuda igapäevases elus. Ta ei ole just kõige iseseisvam ja võib olla mõnikord liiga armukade. Kui ta peaks kahtlema oma kaaslase truuduses, ei ütle ta midagi ent hakkab tegema vaikselt uurimistööd. Ta on võimeline suuri stseene korraldama.

 

 

 

Vähi tähtkujus sündinud mees

Vähi tähtkujus sündinud mees tahaks olla hea meelega nagu krabi, kes kannab oma kaitsvat kesta kaasas, kuhu ta ka ei lähe. Ta on väga ettevaatlik, vajab turvatunnet ning harjumuspärast elu. Oma loomuselt on ta diskreetne, muretseb liiga palju sellepärast, mida teised temast arvavad. Ta kardab muutuda naeruväärseks, talle ei meeldi tunda ennast ebamugavalt. Pere on tema jaoks kõige tähtsamal kohal. Palju rohkem eelistab ta veeta oma aega lähedastega, kui tutvuda uute inimestega. Ta peab tähtsaks traditsioone ja kasvatust, mis ta on saanud. Lapsepõlvel on tema elus tähtis koht, sellele ajajärgule mõtleb ta teatud nostalgiaga, kahetsedes, et ta ei saa minevikku tagasi. Erinevalt Kaljukitsest ei ole ta pessimistlik ja võib isegi olla rõõmus ja jutukas, kui ta õigele soonele saab. Talle meeldib kodus olla oma perega, ta ei karda rutiini ja üksluisust, otse vastupidi, tänu sellele ta suudabki hoida tasakaalu oma elus. Ta on hea töömees ent jääb alati diskreetseks rääkides oma unistustest ja soovidest. Ta ei taha iseendale pettumust valmistada.

 

 

 

Vähi tähtkujus sündinud mees ja armastus

Enne kõike vajab ta stabiilsust oma elus. Ta ei karda end siduda kellegagi, eriti juhul, kui ta tunneb, et teda armastatakse. Ta vajab naist, kes on tasakaalukas, pere hoidev nagu tema isegi ja kes otsib tõsist suhet. Kui ta on leidnud selle õige inimese, ei hakka ta oma pead vaevama eksistentsiaalsete küsimustega. Sellisel puhul on tema jaoks kõige tähtsam ainult tema kallim ja kõik muu kaotab tähtsuse. Ta on truu, tema jaoks ei valmista mingit probleemi veeta kogu oma ülejäänud elu ainult ühe naise kõrval, tema jaoks on see nii loomulik ja elementaarne. Kui tal tulekski pettuda, läheb tal vaja palju aega enne, kui ta suudab taas pinnale tõusta ja oma eluga edasi minna. Ilmselt selle tõttu ta natuke pelgabki armastust. Kui ta on aga juba kellegagi koos, siis on ta tähelepanelik ja hooliv mees oma kaaslase vastu. Ta tahab näha kallima huultel naeratust ja käitub nagu tõeline härrasmees. 



Kommentaare ei ole