{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sinul on ka mõned sellised harjumused, siis ära muretse, on mehi, kellele sellised naised just meeldivad

foto : pexels / Georg Milton      Ära piina enam ennast. Ig...

foto : pexels / Georg Milton

 

 

 Ära piina enam ennast. Igal inimesel on oma puudused ja võib-olla see, mis sulle enda juures ei meeldi, meeldib jällegi sinu kallimale. Kui sa ei usu, siis loe lugusid neist, kellega nii on juhtunud. See paneb sind ennast parmeini tundma ja leppima endaga just sellisena nagu sa oled. See aga on kõige olulisem selleks, et olla õnnelik. 


Sul on harjumus liiga valjusti rääkida

Karolin, 27-aastane

Mulle on alati öeldud, et ma räägin liiga kõvasti. No otseselt just ei ole öeldud aga läbi märguannete on ikka selgeks tehtud, et ära räägi nii kõvasti, võta vaiksemaks. Peale seda on mul läinud tükk aega enne, kui ma olen jälle julgenud suu lahti teha. Ma ju ise ei kuule, kui ma räägin. 

Karolini mees

Esimest korda, kui ma Karoliniga kokku sain, siis ma kuulsin kõigepealt tema häält üle teiste. Ta oli sõbrannadega kõrvallauas ja ma mäletan nii hästi, et üks ta sõbrannadest vaatas minu poole ja andis Karolinile mõista, et ta ei räägiks nii kõvasti, et muidu kõik kuulevad. Minus tekitas just see huvi. Karolin ei hakka sosistama ja oma nina all pomisema, ta räägib. Ja mulle meeldib tema juures see, et ta räägib just asjadest nii nagu asjad on ega hakka keerutama. 

 

 

 

Su kodus valitseb korralagedus

Sigrid, 34-aastane

No mina ei julge oma koju külalisi kutsuda, sest mul valitseb alatasa selline korralagedus. Magamistoa põrand on täis raamatuid, mis ma olen läbi lugenud, riided on tooli peal ja paberid vedelevad igal pool. Mu ema tegi mulle selle kohta kogu aeg märkusi, ta ei saa aru, kellesse ma küll läinud olen, et ei viitsi koristada. 

Sigridi mees

Esimene kord, kui ma Sigridile külla läksin, ma mäletan nii täpselt, terve õhtu otsisime me telekapulti taga. Järgmine kord oli mul jube migreen, tablette ei leidnudki üles, kergem oli apteeki minna. Tegelikult oli see päris lõbus ja ma tundsin end kohe hästi temaga. Mul endal pole ka asjad kunagi viirgus ja kapis, ikka midagi vedeleb kusagil. Minu jaoks see pole mingi probleem. 

 

Sa jääd alatasa hiljaks

Maarja, 25-aastane 

Ma ise ka ei oska seletada, millest see on aga kuhu ma ka ei lähe, ma jään ikka hiljaks. Mu lähedased on sellest nii tüdinenud, nad teavad juba, et peavad pool tundi mind iga kord ootama. Ma ei ela ju pea pilvedes, ma ei tea ise ka, mis mul on. 

 

Maarja mees

Aga mulle Maarja meeldib just sellisena nagu ta on. See on nii armas tema juures, see tema pidev hilinemine. Ma olen sellega juba harjunud ja ei tee sellest suurt numbrit. Kui me alguses kohtingul käisime, ma olin alguses närvis, et lubas tulla aga ei tule. Siis õppisin teda rohkem tundma ja rahunesin maha. 


Sa leiad, et teised on sinust targemad

Carmen, 35-aastane

Mul on alati tunne, et teistel on kõigil nii laialdased teadmised kõigest, et seltskonnas mõnikord ma pean lihtsalt suu kinni hoidma, et mitte endale häbi teha. Minuga pole mõtet poliitikast üldse rääkida, ega see ausalt öeldes mind ei huvita ka.

Carmeni mees

Tegelikult mulle meeldib, kui Carmen mulle küsimusi esitab. Ta ei ole rumal, teda lihtsalt ei huvita kõik teemad. 


Sa oled lapsik

Anne, 28-aastane

Mõnikord on mul küll tunne, et ma käitun nagu väike laps ja jonnin, kui oma tahtmist ei saa. 


Anne mees

No ma ütlen ausalt, et Anne, kui ta tahab, ta võib tõesti käituda ikka nagu ma ei tea kes ja sellisel hetkel lähevad meie vaated täiesti lahku. Aga mulle meeldib see, kuidas me pärast ära lepime, ta tuleb nii armsalt vabandama. Anne on kogu aeg mingi uus tuju, temaga igav küll ei hakka. 

 

 


Sa stressad liiga palju

Kairi, 30-aastane

Ma ei mäleta, millal ma viimati ei muretsenud. Tavaliselt pabistan ma iga väiksemagi asja pärast. Mis siis, et hiljem tagasi vaadates saan ise ka aru, kui mõttetu see muretsemine oli, lihtsalt endale teen sellega halba ja muidugi oma lähedastele. Ma ei saa isegi öösel magada sellepärast, et mõtlen üle. 

Kairi mees

Ma olen Kairiga harjunud juba. Ta ju jagab oma muresid minuga, ma pean siis see olema, kes teda maha rahustab ja toob ta maa peale tagasi. Ma olen paljud kohustused võtnud oma õlgadele, et tal vähem probleeme oleks ja vähem stressi. 


Sa oled introvert

Marleen, 28-aaastane

Ma olen kogu elu olnud selline tagasihoidlik. Ma ei tunne ennast võõrastega hästi. Mul on väga raske rääkida isegi nendega, keda ma tunnen. Palju parema meelega olen ma üksi. 

Marleeni mees

Mul läks ikka väga palju aega enne, kui ma üldse Marleeniga jutule sain. Ta vältis mind ikka pikka aega. Praeguseks ajaks on Marleen õppinud mind usaldama. Tegelikult mulle meeldib ta just sellisena nagu ta on. Ma ise ka pole suur lobamokk, selles mõttes me täiendame üksteist.



Kommentaare ei ole