{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed, näitab millised on sinu tugevad küljed

   Nagu igal inimesel, on ka sinul omad tugevad ja nõrgad küljed. Täna katsume välja selgitada, millised on sinu tugevamad küljed ja ...

 

 Nagu igal inimesel, on ka sinul omad tugevad ja nõrgad küljed. Täna katsume välja selgitada, millised on sinu tugevamad küljed ja head omadused, mille tõttu sind kõige rohkem hinnatakse. Mida sina selle pildi peal kõige esimesena märkasid? Kas mehe nägu või linde? 

 


 


 

 

MEHE NÄGU

Võiks öelda, et sa oled üsna tugeva iseloomuga inimene. Sa ei lase endale pähe istuda, sa ei lase endale liiga teha. Ebaõiglust ei kannata sa silmaotsaski. Kui vaja, oled sa valmis võitlema oma õiguste eest. Su on kõik head omadused, mille pärast sinust saaks väga hea juht. Sa tead, kuidas panna ennast austama ja kuulama. 

Oma töökaaslaste vastu oled sa tähelepanelik ning oskad neid ära kuulata. Sa arvestad teiste arvamuste ja soovitustega. Sinu lähedased hindavad sind kõrgelt. Sa oled oma elu jooksul palju muutunud ja saanud paremaks. Sa oled võimeline tunnistama oma süüd vajaduse korral. Sa katsud alati välja selgitada, millist külge sa peaksid enda juures parandama, et hoida oma suhteid teiste ja iseendaga. Sa analüüsid olukordi tavaliselt terviklikult. 

 

 

 

Sa kaalud enne otsuste vastuvõtmist kõik punktid korralikult läbi, et leida kõige parem lahendus. Üldse on sul kalduvus palju mõtelda ja analüüsida. Kui su lähedastel peaks probleeme olema, pöörduvad nad alati sinu poole. Nad teavad, et sina oskad leida kõige paremat lahendust ja usaldavad sind täielikult. 

Sa tahad jääda neutraalseks ega hoia end kellegi poole. Sa võtad inimesi võrdselt ja selle tõttu sa suudadki leida igas olukorras lahenduse. Sa oskad hoolitseda teiste eest, ka see pälvib sinu juures imetlust. Sa arvestad teiste soovide ja vajadustega ja teed kõik, et inimesed tunneksid ennast hästi. Samas ei unusta sa ka iseennast. Vajaduse korral võtad sa aega iseendale ilma, et sa teeksid sellega teistele haiget.


LINNUD

Sa oled ääretult kannatlik inimene. Sa ei kiirusta kunagi, kui sul on vaja mingi otsus vastu võtta ega hakka ka teistele survet avaldama. Tänu sinu kannatlikule loomusele oled sa suhteliselt rahulik inimene. Sa tead, et iga asi jõuab sinuni õigel ajal ega hakka sellepärast ette muretsema. Milleks ärrituda või muretseda, kui see, mis on sulle mõeldud, leiab varem või hiljem sinu juurde tee.

See ei tähenda sugugi nagu oleksid sa laisk inimene - kaugel sellest. Sa teed oma tööd ja elad oma elu rahulikus rütmis, muretsemate suurt tuleviku pärast. Sellepärast oled sa tasakaalukas. Sa ei hakka ennast ära kurnama suure rassimisega, mis peale stressi sulle midagi ei anna. 

 

 

 

Kuna sa oled nii kannatlik, oskad sa ka oma lähedasi ära kuulata. Sa oled nende vastu tähelepanelik ja sellepärast tullaksegi just sinule kurtma oma muresid ja rääkima oma rõõmudest. Meie ühiskonnas, kus elurütm on nii kiire, on nii hea, kui on olemas selliseid inimesi nagu sina, kellel on alati teiste jaoks aega. 

Elu on toonud sulle ka häid võimalusele tänu sellele, et sa oled nii kannatlik. Oma hinges oled sa aga seiklushimuline, sulle meeldib reisida, avardada silmaringi, tutvuda teiste kultuuridega. Sa kohaned hästi igas olukorras, ka see on üks sinu tugevamatest küllgedest.

Kuhu sa ka ei lähe, alati leiad sa inimesi, kellega sul tekib kohe hea kontakt nagu tunneksite te teineteist juba ammu. Ilmselt on see sinu hinges valitsev rahu, mis tõmbab teisi sinu poole. Või soe naeratus. Ka sinul tuleb probleeme elus ette ja raskeid aegu aga sellisel puhul katsud sa lihtsalt olla omaette.

Kommentaare ei ole