{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sina tead, mis meestele naiste juures ei meeldi?

  ...

 

foto : pexels

 

Millised naised meestele ei meeldi?


Räpane ja hoolitsemata naine

Naine peaks olema puhas ja hoolitsema enda eest. Kasimatus ei meeldi kellelegi.


Rumal ja harimatu naine

Kellega pole midagi rääkida ja kes tekitab piinlikkust. Meestele meeldivad naised, kes osakavad ka kaasa rääkida ja kellel on midagi arukat öelda. Ka teatud ratsionaalsus meeldib meestele. Mees tahab naist, kellega on hea vestelda ning ka vaikides hea koos olla. Tark ja haritud naine meeldib kõikidele meestele. Samuti on tähtis, et naisel oleks taktitunnet.


Õiendav naine

Kellel on kogu aeg midagi öelda ja kes pole mitte millegagi rahul. Ka käsutavad naised ei meeldi meestele. Näägutavad naised kuuluvad ka sellesse kategooriasse.


Valetav naine

Keda ei saa usaldada.


Naiselikkuse kaotanud naine

Kes joob liiga palju alkoholi ja ropendab nagu mees. Kes räuskab jämeda häälega. Mees ei saa sellist naist oma emalegi tutvustada. Naine peab käituma väärikalt. Ka suitsetav naine ei meeldi paljudele meestele, mehed peavad suitsetava naise lõhna isegi vastikuks. Meestele meeldivad naiselikud naised, käitumise, välimuse, kui keha poolest naiselikud naised. Viisakus ja head kombed on väga tähtsad. 





Liigne meik

Mehed hindavad palju rohkem loomulikku ilu, ülemeigitud naised ei meeldi eriti. Kõige ilusam naine on see, kes on ka hommikul ärgates meigita kena vaadata.


Õel naine

Naine, kes levitab alusetuid kuulujutte, on teiste vastu õel ja salatseb meestega. Naine, kes ei oska oma meest hinnata. Meestele meeldivad naised, kes oskavad teistega arvestada ja kes on abivalmid.


Liigselt lõhnastatud naine

Isegi, kui mees ütleb, et talle meeldib su parfüümilõhn, ei tähenda see, et sa peaksid ennast liiga palju lõhnastama. Lõhn peab olema vaevmärgatav, kuid tuntav. Naised, ärge unustage, et mehed tunnevad ja hindavad ka kehahoolduskreemide lõhna. Liiga siirupiselt magusad lõhnad meestele samuti ei meeldi.


Meeleheitel olev naine

Liiga klammerduv naine ei meeldi meestele. Selline naine ei oska ilma meheta elada ega saa üksi oma eluga hakkama. 

 

Naine, kes mängib rumalukest

Tegelikult ei meeldi meestele naised, kes mängivad kedagi teist. Ka ülepakutud beibetsemine ei meeldi meestele ega mõju atraktiivselt.

 

Eksist rääkiv naine

Eriti oma eksmehe kiitmine võib mehi ärritada.

 

Ebaviisakas naine

Ãœlbed ja enesekesksed naised ei meeldi mitte kellelegi. Mees ei taha oma naise pärast piinlikkust tunda.  

 

 

 


Lõdva püksikummiga naine

Jutud levivad kaugele. 


Küürus ja kühmus käiv naine

Mehed märkavad kohe naise kehahoiakut. Rühi järgi võib aga palju öelda. Lõtv olek ja küürus selg ei jäta naisest head muljet. Lodev ja lontis olek meestele ei meeldi. Samuti ei meeldi meestele jalgu lohistavad naised. 


Lohakas riietus

Ka mehed märkavad seda, kuidas naine riides käib. Meestele meeldivad stiilsed ja hoolitsetud naised.


Naine, kes naerab ja räägib liiga kõva häälega

Naised võivad mehi eemale peletada ka hirmsa naeruga. Meestele ei meeldi kole naer, mis ei lähe naiste välimusega kokku. See jätab ka ilusast naisest halva mulje. Kõrge hääletooniga rääkiv naine, kes räägib üle teiste, ei paku samuti meestele huvi.

Kommentaare ei ole