{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Märtsikuus oled sa veelgi ambitsioonikam, julgem, ettevõtlikum, iseseisvam, sõltumatum ja armunum, kui kunagi varem. Mär...


 

 

Märtsikuus oled sa veelgi ambitsioonikam, julgem, ettevõtlikum, iseseisvam, sõltumatum ja armunum, kui kunagi varem. Märts toob sulle kaasa ka raha ja palju häid üllatusi. 

10. märtsil siseneb Merkuur sinu märki, aidates sul muuta oma suhteid teistega paremaks. Kõikide märkide järgi annad sa ühele inimesele andeks, et minna oma eluga edasi. Järgmisel päeval jõuab Veenus Kalade märki. Tänu sellele hindad sa rohkem aega koos kaaslasega. Kui sa oled vallaline ja su süda on vaba, peaksid sa kohtuma ühe inimesega, kes ei jäta sind ükskõikseks. 

 

 

Kui Päike siseneb sinu märki kevade esimesel päeval, algab ametlikult kõikide Jäärade aeg. Mitmed head võimalused on tekkimas just sellel perioodil. Unista suurelt ja ole ambitsioonikas. Sellel ajal peaksid sa saama ka raha juurde. 23. märtsil siseneb sinu planeet Marss Kalade märki. Mõned arusaamatused lähedastega võivad sellel ajal tekkida. 

25. märtsil särab taevas täiskuu Kaalude märgis, mis peaks tooma su ellu armastust. Vähemalt tundub, et tänu Kuu aspektile muutub su suhe kaaslasega palju paremaks. 



Kommentaare ei ole