{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : milline oled sina tegelikult?

   Tegemist on visuaalse testiga. Pildi peal on võimalik näha nii lambipirni, kui kätt. Vali see, mis sulle kõige esimesena silma jää...

 

 Tegemist on visuaalse testiga. Pildi peal on võimalik näha nii lambipirni, kui kätt. Vali see, mis sulle kõige esimesena silma jääb või sinu pilku kõige rohkem köidab. Õigeid või valesid vastuseid ei ole olemas. Testi eesmärk on aidata sul paremini iseennast mõista.

 


 



LAMBIPIRN

Kui sa valisid lambipirni, siis tähendab see, et sa oled kaunis mässumeelne inimene. Sa ei allu kõikidele reeglitele, mida ühiskond sulle peale surub. Kui sa oled vihane, siis võid sa öelda asju, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Hiljem on aga halb juba tehtud ja sa saad ise ka aru, et sa oled olnud ebaõiglane nende suhtes, kes sinust hoolivad. 

See on iseenesest hea, et sa ei hoia oma tundeid vaka all. See aga, et sa teed sellega endale ja teistele tihti haiget, on juba teine lugu. Näiteks see, kui su sõnad teiste tundeid riivavad, tekitab probleeme sinu ja teiste vahel. Hea oleks, kui sa mõtleksid selle üle natuke rohkem ega läheks nii ruttu endast välja. 

 

 

 

Vastasel korral võid sa ise endale probleeme kaela tõmmata oma käitumisega, kui sa lased emotsioonidel end juhtida. Sa pead õppima paremini ennast ja oma tundeid kontrollima. Sa pead õppima oma sõnu kaaluma enne, kui sa midagi ütled. Ainult nii saad sa mõjutada teisi, mitte nende peale oma halba tuju välja elades. Kui sa tahad, et keegi muudaks oma suhtumist või käitumist sinu vastu, pead sa rääkima konkreetsetest faktidest ja tegema seda rahulikult. Kui sa lihtsalt elad end teiste peal välja sellepärast, et keegi sulle haiget tegi, ei saa see inimene hoolimata sinu pingutustest ikkagi aru, mida sa talle öelda tahad. 

Kui sa tunned, et lained üle pea löövad, oleks hea, kui sa lihtsalt võtaksid natuke aega iseenda jaoks. Mõtled elu üle järele ja katsud maha rahuneda ning olukorda analüüsida terviklikult. Keskendu ainult faktidele, mitte oletustele. See ei ole muidugi nii lihtne aga kui sa harjutad, siis õpid sa ennast ajapikku paremini kontrollima. 

 

KÄSI

Kui sa nägid kõigepealt kätt, tähendab see, et sa oskad oma emotsioone kontrolli all hoida. Sa oled oma loomult suhteliselt rahulik. Sa ei leia, et oma arvamuse välja ütlemiseks peaksid sa häält tõstma või ärrituma. Sa ei hoia ka iga hinna eest oma arvamusest kinni. Sa leiad, et teistega vaidlemine on ajaraiskamine. Sa oled õppinud aja jooksul oma mõtteid paremini kontrollima. Sa ei lase välistel teguritel oma meeleolu mõjutada. Sa oled tark inimene ja suudad jääda rahulikuks ka kõige keerulisemates olukordades. Sa kaalud alati enne, kui sa mõne otsuse vastu võtad. 

 

 

 

Pole ka imeks panna, et su töökaaslased usaldavad sind täiesti. Nad teavad, et sa jääd neutraalseks igas olukorras ning imetlevad sind selle oskuse pärast. Sama kehtib ka su lähedaste kohta, kelle jaoks sa oled väga tähtis. Sinu hooleks usaldatakse tihti tähtsamate otsuste vastuvõtmised. Sa oskad teisi ära kuulata ning anda alati kõige paremat nõu antud olukorras.

Sa oled usaldusväärne inimene. Sa ei oskagi teisi reeta, sul ei tuleks pähegi hakata teiste saladusi edasi rääkima kasvõi vihahoos. Sa oled selline sõber, kellest paljud unistavad. Inimesi nagu sina ei kohta just tihti. 

Mis puutub elu raskustesse, siis katsud sa säilitada rahu igas olukorras. Alati ei ole see lihtne aga sa ei anna alla ega lase ennast vastu maad suruda. Sa oled otsustanud anda endast parim iga päev. Jätka samas vaimus, sa oled õigel teel. 

Kommentaare ei ole