{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kui tähtsal kohal on sinu elus teiste arvamus?

  Selle testi pildi peal võib näha nii liblikat, kui kahe inimese profiili. Testi eesmärk on välja selgitada, kui tähtsaks pead sina ...

 

Selle testi pildi peal võib näha nii liblikat, kui kahe inimese profiili. Testi eesmärk on välja selgitada, kui tähtsaks pead sina teiste inimeste arvamust.

 


 


 

 

2 PROFIILI

Kui sa nägid kahte profiili pildi peal, tähendab see, et teiste arvamus ei mõjuta absoluutselt sinu elu. Jah, ka sina pead mõnikord nõu oma lähedastega enne, kui sa mõne otsuse vastu võtad aga kui nende argumendid pole veenvad, siis teed sa ikka oma äranägemise järgi. 

Sama kehtib ka siis, kui sa oled kellegagi juttu ajamas. Sa ei pea oluliseks ega näe, miks sa peaksid oma vestluskaaslasega olema kõiges alati samal nõul. Mõnikord läheb teie jutuajamine selle tõttu tuliseks aga sa tahad jääda oma arvamuse juurde, selle asemel, et teed nägu nagu oleksid nõus kõigega, mida sulle öeldakse. 

Sa usaldad oma intuitsiooni ja leiad, et ainult sina ise oskad õieti hinnata seda, mida oleks kõige õigem teha ja mida mitte. Sina ja ainult sina ise oled teadlik sellest, mida sa oled pidanud läbi elama, millistest takistustest sa oled pidanud üle saama ja milline on olnud su elu. 

 

 

 

Kõikidest neist kogemustest oled sa saanud õppetunni ja sellepärast sa ei lasegi teiste arvamusel enam ennast nii palju mõjutada. Sa oled õppinud iseennast usaldama ja ise oma seisukohta võtma. Sa tuled oma emotsioonidega väga hästi toime. Ükskõik siis, on tegemist meeldivate või ebameeldivate tunnetega, sa ei lase ennast mitte millestki mõjutada ega kontrollida.

Kui sa peaksidki ärrituma, katsud sa võtta aega maha, et hinnata olukorda nii nagu peab. Sa ei hakka asju üle dramatiseerima ja katsud alati jääda objektiivseks. Sa ei lase endaga manipulteerida. Sa tunned kaugelt ära sellised inimesed, kelle eesmärk on sind ära kasutada. Sa ei kannata silmakirjalikke inimesi silmaotsaski. 

Sellepärast polegi imestada, et sul on vähe lähedasi sõpru. Sa oled küll tore inimene aga sa ei lase kedagi niisama lihtsalt oma ellu. Su tundeid on juba reedetud, sinuga on juba mängitud, sulle on juba haiget tehtud minevikus ja enam ei taha sa selliseid asju läbi elada. 

 


LIBLIKAS

Kui sulle hakkas rohkem liblikas silma, siis tähendab see, et sa ei ole väga vaba teiste arvamusest. Sa lased ennast isegi liiga palju mõjutada sellest, mida teised mõtlevad. Enne, kui sa võtad mõne otsuse vastu, pead sa oma lähedastega nõu ja kui neile see ei sobi, siis jätad sa selle asja sinnapaika, isegi, kui tegemist on asjaga, mis on sulle südamelähedane. 

Sind on kasvatatud nii, et sa mõtled alati selle peale, et mida teised võivad öelda ja mida sellest arvatakse. Sa kardad oma peaga midagi tehes eksida ja teiste hukkamõistu või kriitika ära teenida. Eksida võid sa alati, isegi teiste heakskiidu ja toetusega. 

Eksimine on inimlik ja sellest ei pääse keegi. Sellepärast peaksid sa õppima ennast rohkem usaldama. Teiste arvamus ei pruugi olla alati kõige parem, sest hiljem võid sa sellepärast kahetseda. 

 

 

 

Kahetseda selle tõttu, et ühel ilusal päeval võid sa üles ärgata ja aru saada, et sa oled elanud tehes kõike nii nagu teised seda on tahtnud. Pole midagi kibedamat, kui kahetsused, mida sa tunned, kui sa mõistad, et sa oled kogu elu iseennast ja oma soove ning vajadusi hooletusse jätnud. Selles pole midagi halba, kui sa küsid teiste nõu aga katsu ka ise oma peaga mõtelda. 

Analüüsi olukorda, teiste arvamust, oma soove ja vajadusi tervisikult. Kui sinu otsus võib teha teistele haiget, siis on parem jätta see sinnapaika. Kui see aitab sul aga oma unistusi ellu viia, siis tegutse.

Inimestel on alati midagi öelda, ükskõik, mida sa ka ei tee. Sa võid pingutada nii palju, kui tahad, alati on keegi, kes ütleb, et sellest ei piisa.

 

Kommentaare ei ole