{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Skorpioni tähtkujus sündinud naised ja mehed

    Skorpioni tähtkujus sündinud naine Skorpioni tähtkujus sündinud naine pakatab energiast ja on üldse väga tegus ...


 

 

Skorpioni tähtkujus sündinud naine

Skorpioni tähtkujus sündinud naine pakatab energiast ja on üldse väga tegus naine. Ta ei kannata laisklemist ja tahab palju liikuda, et tunda end elavana. Töö juures paistab ta silma oma hea veenmisoskuse poolest. Ent tal on nii palju energiat, et ta võid muutuda mingil hetkel väsitavaks, ta ise seda muidugi ei tunnista kunagi. Tema lähtub sellest mõttest, et need, kes teda armastavad, ei hakka teda kritiseerima ja teised mingu oma teed. Skorpion annab palju aga nõuab ka sama palju vastu. Ta on mõjuvõimas, muljetavaldav, tahtejõuline ja otsusekindel. Hästi pika vihaga, eriti siis, kui ta ei peaks oma tahtmist saama. Ta on siiras ja abivalmis aga võib oma tunnetele vaba voli anda. Kui elu peaks ta maha murdma, tõuseb ta nagu fööniks tuhast. Ta võib tihti liiale minna aga selles seisnebki tema jõud. Mõni ütleb, et ta on kuri, tegelikult on ta ainult hästi tundlik ja kaitseb ennast ükskõikse olemuse taha kohe, kui tunneb, et teda rünnatakse. Ta võtab kõike isiklikult. 

 

 

 

Skorpioni tähtkujus sündinud naine ja armastus

Ta teab, kuidas oma võlusid ära kasutada ja on üldse enesekindel meestega suheldes. Tema suhted meestega on sageli tormilised, pigem nagu domineerimise mängud. Kahtlemata sellepärast, et Skorpionil on raske kompromisse ja järeleandmisi teha, see on aga vajalik suhete hoidmiseks. Skorpion on uhke naine, kes ei anna nii kergesti alla. Armununa kaldub ta idealiseerima oma partnerit ja võib ühel hetkel sellepärast pettuda temas. Isegi, kui see ei ole nii lihtne, õpib Skorpion oma vigadest ja muutub. Õnneks laseb ta ennast juhatada oma ellujäämisinstinktil, tänu sellele jäävad suuremad plahvatused ära ja ta suudab paremini kontrollida oma emotsioone ning leida lahendusi oma suhteprobleemidele. Ta ei kannata silmakirjalikkust ja petmist. Ta ise on alati aus ja siiras, isegi, kui selle tõttu peaksid tekkima mõned tülid, vähemalt võib tema kaaslane kindel olla, et Skorpion räägib alati tõtt.

 

 


Skorpioni tähtkujus sündinus mees

Skorpioni tähtkujus sündinud mees huvitub teistest inimestest ja nende arvamusest. Ta hoiab oma mainet ja head nime, otsib teiste heakskiitu, tahab olla tunnustatud oma töös. Ta on ambitsioonkas ega karda ohtusid. Talle meeldib ennast proovile panna, talle meeldib adrenaliin, oma piiride katsumine. Lapsepõlves ei kartnud ta midagi ja turnis kõige kõrgemates ja ohtlikemates paikades. Täiskasvanuna on ta natuke maha rahunenud aga kui miski on talle südamelähedane, ei suuda keegi teda tagasi hoida. Ta on abivalmis ja töökas ega jää kunagi niisama istuma. Aga ka tema on pika vihaga ja solvub üsna ruttu, kui ta oma tahtmist ei saa või kui ta peaks mõnda ebamugavasse situatsiooni sattuma. Skorpionil on väga raske ennast süüdi tunnistada. Ta on hästi tundlik aga talle ei meeldi, kui teda nähakse sellisena. Oma sõprade vastu on ta siiras ega reeda neid kunagi. 

 

 

 

Skorpioni tähtkujus sündinud mees ja armastus

Skorpioni jaoks sümboliseerib naine prestiiži. Temale enda prestiiži muidugi, seega tema naine peab olema särav isiksus ja selline, keda kõik imetlevad. Naise välimus on väga tähtis tema jaoks. Ta tahab oma naisega teistes imetlust äratada ja ka ise imetleda oma naist. Ta vajab emotsionaalselt stabiilset ja optimistlikku naist, kes aitaks ka temal varjude maailmast välja tulla. Kui ta on armunud, on Skorpion tähelepanelik, siiras ja õiglane. Abielluda ta ei karda. Kui ta on leidnud enda kõrvale õige naise, on ta valmis end siduma. Ta võib olla tugeva omanditundega. Tema arvates pole selles aga midagi imelikku, sest see on ju loomulik, et kõik tema naist imetlevad, ta naine on ju maailma ilusam ja ta ei taha temast ilma jääda. Skorpioniga ei ole alati kõige lihtsam hakkama saada aga ta on sellest hoolimata aus, helde ja ambitsioonikas. Kindel on see, et temaga juba igav ei hakka. Ja kui Skorpionile teinekord meeldibki flirtida, ei hakka ta kunagi õielt õiele lendama. Ta tahab ainult naistele meeldida aga ei midagi enamat.



Kommentaare ei ole