{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kui palju sina lased ennast mõjutada teiste arvamusest?

   Paljud inimesed lasevad ennast mõjutada sellest, mida teised arvavad. Kas sinuga on samuti nii? Tänane test toob vastuse sellele k...

 

 Paljud inimesed lasevad ennast mõjutada sellest, mida teised arvavad. Kas sinuga on samuti nii? Tänane test toob vastuse sellele küsimusele, aidates sul iseennast paremini tundma õppida. Testi tegemine on lihtne, sul tuleb tähele panna, mis sinule selle pildi peal kõige rohkem silma hakkab ja seejärel lugeda vastuseid. 

 


 


 

 

INIMESTE PROFIILID

Sa oled üsna iseseisev ja sõltumatu. Sa ei lähtu oma otsuse vastuvõtmisel teiste arvamusest, vaid kindlatest faktidest. Sa hindad olukorda, kaaludes kõik punktid korralikult läbi ja seejärel valid sellise lahenduse, mis sulle isiklikult kõige rohkem sobib. Kui see teistele ei sobi, on see nende mure. Kõik, mis sinu jaoks tähtis on, on sinu otsuste tulemus. Kui sa oled midagi otsustanud, jääd sa enese juurde kindlaks ega muuda oma arvamust. Paljud imetlevad sind sellepärast, teised aga ei kannata sinu paindumatut loomust. 

Töö juures usaldatakse sinu hooleks kõikide suuremate probleemide lahendamine, sest su kolleegid teavad, et sa oled inimene, kes võtab vastu kõige paremaid otsuseid. Tavaliselt töötad sa juhtival positsioonil, sest sul on selleks olemas kõik omadused ja eeldused. See, et sa oled nii kindel oma otsuste vastuvõtmise juures, ei tähenda nagu ei oskaks sa oma vigu tunnistada. Sa tead väga hästi, et kõik inimesed, kaasa arvatud sina ise, võivad eksida. Vajadusel tunnistad sa oma süüd ja korrigeerid ennast. Sul on vastus olemas kõikidele küsimustee ja sa leiad alati lahenduse igale probleemile. 

 

 

 

Sa ei lase ennast provotseerida, sa oled õppinud ennast hästi kontrollima. Kui keegi peakski sind ärritama, siis hoiad sa temast lihtsalt eemale kuni sa oled suutnud maha rahuneda. Niipea, kui su viha on lahtunud, suudad sa rääkida rahulikult sellest, mis juhtus, toetudes alati faktidele. Paljud imetlevad sind su tarkuse pärast.

Muidu aga oled sa pigem tagasihoidlik, võim ja edu pole sulle kunagi pähe hakanud. Sa oled teadlik oma tugevatest külgedest ja oma võimetest. Su sõbrad ja lähedased imetlevad sind ja ei väsi sulle seda kordamast. Sai ei kaota kunagi kainet mõistust ega muutu uhkeks, hoolimata oma saavutustest ja edusammudest. Sa viid oma plaanid alati ellu tänu oma tahtejõule ja sihikindlusele. 


ÕUNASÜDA

Sina oled ilmselt inimene, kes hoolib liiga palju teiste arvamusest. Tundub nagu oleks sinu lähedastel alati oma sõna kaasa öelda, ükskõik siis, missugust otsust sa ka vastu võtma ei pea. Piisab, kui keegi sinu lähedastest sinuga natuke nõu peab ja sinuga räägib, kui sa oled valmis oma otsuseid muutma. See ei pruugi aga olla kõige parem lahendus. 

Kui tegemist on inimestega, kes sinust tõesti hoolivad, võid sa nende arvamust kuulata. Kui aga tegemist on inimestega, kelle kavatsustes sinu vastu sa ei saa kindel olla, siis võid sa selle tõttu langetada vale valiku. Sa pead enne kõike mõtlema iseenda peale. See on hea, et sa teiste arvamusest hoolid ja pead seda tähtsaks aga ainult sina ja ei keegi teine ei tea seda, mis sinu jaoks kõige parem on. Nii kaua, kui sa teistele oma otsustega haiget ei tee, ei ole mitte midagi halba selles, kui sa mõtled ka enda peale ja teed seda, mis on kõige parem sinu jaoks. 

 

 

 

Sa pead rohkem iseennast usaldama. Vastupidiselt sellele, mida sa arvad, oled ka sina võimeline õigeid otsuseid vastu võtma. Eriti siis, kui tegemist on hea võimalusega. Sa ei saa kogu oma elu sõltuda teistest inimestest, sest ühel ilusal päeval, ühel või teisel põhjusel, ei ole sul neid kusagilt võtta ja sa pead ise hakkama saada. Sa pead elama ise oma elu ja mitte laskma teistel enda eest elada. Sa pead ise vastutust kandma oma tegude eest. Sest sina ise pead vastutama tagajärgede eest ja selle tõttu pead sa saama iseseisvamaks. 

Selle jaoks pead sa alati mõtlema sellele, mida antud otsuse vastuvõtmine sulle kaasa toob. Mitte teistele, vaid ainult sulle endae. Kas sinule teeks see rohkem head ehkki sind katsutakse veenda vastupidises? Või teeks see sulle hoopis halba, hoolimata sellest, mida sind tahetakse uskuma panna? Need on küsimused, millele sa pead vastuse leidma järgmisel korral. Nii suudad sa ise võtta vastu kõige paremaid otsuseid. Algus ei pruugi olla kõige lihtsam aga harjutamine teeb meistriks.

Kommentaare ei ole