{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sa tead, mille poolest teised sind imetlevad?

  Ilmselt on palju neid inimesi, kes tahaksid teada saada, mille pärast neid kõige rohkem imetletakse. Või kuidas meie oleme suutnud ...

 

Ilmselt on palju neid inimesi, kes tahaksid teada saada, mille pärast neid kõige rohkem imetletakse. Või kuidas meie oleme suutnud kellegi elu muuta paremaks? Mis eristab just meid teistest inimestest? Me kõik jätame ju mingi jälje siin elus, teadlikult või siis alateadvuslikult. Tänane test aitab  välja selgitada, mille poolest teised sind imetlevad. Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma hakkab : kas naise nägu või flamingo? 

 


 


 

 

NAISE NÄGU

Kui sa nägid naise nägu puuokstel välja joonistumas, tähendab see seda, et sinu lähedased imetlevad sinu juures sinu head suhtlemisoskust. Ãœkskõik, kuhu sa ka ei lähe ja kus sa ka ei ole, sa kohe leiad isegi võhivõõraste inimestega ühise keele. Sa ei pea tähtsaks sellest, millisel ametipostil ja kus keegi töötab või kui rikas ta on, sa suhtled kõigiga nagu võrdne võrdsega. Sa  oled empaatiline inimene ega pea ennast kellestki tähtsamaks. Sa oskad inimestele läheneda ja tead, mida öelda, et tekitada usalduslikku õhkkonda. Sa oled vastutulelik ja usaldusväärne inimene, paljud tulevad sulle oma südant puistama ja muresid kurtma.

Sulle meeldib, kui su ümber on inimesi ja tavaliselt sind kutsutaksegi igale poole, sest sinuga on mõnus koos olla. Sul on suur tutvusringkond aga sa natuke valid ka, kellele sina oma probleemidest räägid. Kuidas ka ei ole, sa tahad, et kõik tunneksid end sinuga koos olles hästi. Ja see on hea, et sa valid, keda sa oma lähimate sõprade hulka lased, sest mõned silmakirjalikud või halva kavatsusega inimesed võivad sinu headust ära kasutada omakasupüüdlikel eesmärkidel.

 

 

Need on inimesed, kes otsivadki selliseid suure südamega inimesi nagu sina selleks, et kogu aeg abi paluda, ise neil ei ole aga kunagi selleks aega, et tulla sind vaatama või aidata vajaduse korral. Sellepärast peadki sa end ümbritsema ainult nendega, keda sa täiesti võid usaldada ja kelle peale sa võid kindel olla. 


FLAMINGO

Flamingo sümboliseerib vabadust. Sinu lähedased imetlevadki sinu juures kõige rohkem seda, et sa jääd alati iseendaks ja oled avameelne inimene. Sul on oma kindlad põhimõtted ja väärtushinnangud, sul on oma väljakujunenud arvamused ja veendumused, mida sa ei ole kunagi varjanudki. Sa ei ole alati nõus kõigega, mida sa näed ja kuuled ning leiad, et paljud inimesed meie ühiskonnas käituvad silmakirjalikult. 

Sa ei kannata ebaõiglust ja matslikkust, kui sa peaksid midagi sellist pealt nägema, oled sa valmis oma arvamuse välja ütlema kartmata tagajärgi, mida see võib sulle kaasa tuua. Rutiin ja üksluisus mõjuvad sulle kurnavalt, sa vajad palju vaheldust oma elus. Sa ei viitsi teha kogu aeg ja iga päev samu asju, sa tahad areneda nii inimesena, kui professionaalina. 

 

 

 

Oma eraelus ei ole sa kunagi olnud armukade inimene. Sa leiad, et ükski inimene ei saa kuuluda kellelegi ja igal inimesel on õigus oma isiklikule vabadusele. Tähtis on panna paika reeglid ja hoida neist kinni. Usaldusel on sinu jaoks suur väärtus ja kaal. Sa ei hakka kunagi ütlema oma elukaaslasele, mida ta peaks tegema või kuidas käituma. Su elukaaslane on täiskasvanud inimene ja teab väga hästi, mida teha ja mida mitte teha. 

Sa oled inimene, kes ei hakka keerutama ega teesklema. Töö juures ütled sa alati oma arvamuse välja, meeldib see teistele siis või mitte. Su töökaaslased on õppinud sind aja jooksul tundma ja teavad sellega arvestada. Sind kuulatakse ja hinnatakse. 

Sul on head ideed, seda ei saa salata. Sa oled oma pädevust juba mitmel korral tõestanud. Ka eraelus oled sa palju aidanud oma lähedasi. Sa jääd alati objektiivseks. Enne, kui sa mõne valiku langetad, kaalud sa selle korralikult läbi ja annad endast võimaliku, et su otsused sobiksid kõigile. Sa oled tõesti huvitatud, et su lähedased tunneksid ennast hästi.

Kommentaare ei ole