{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

foto : unsplash / Tim Zänkert     Planeetide seis muutub ig...

foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 

Planeetide seis muutub igal nädalal, sellega koos ka valitsev energia. Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne? 

 

JÄÄR - teisipäev, 27. veebruar

Jäära on ees ootamas suhteliselt  pingeline nädal, sellepärast ongi ta võtnud endale eesmärgiks tõestada nii endale, kui teistele,  milleks ta võimeline on. Marsi (Jäära planeet) ja Veenuse (diplomaatia, suhted) konjunktsioon toob Jäärale mitmeid väljakutseid kaasa. Teisipäeval peaksid Jäärale avanema aga erakordselt head võimalused, tänu millele saab ta sellest olukorrast hoopis kasu endale lõigata. 

 

SÕNN - teisipäev, 27. veebruar

Nädala algus peaks tulema Sõnnide jaoks väga hea. Möödunud nädalavahetusel tegi täiskuu Neitsi märgis neile palju head, uus nädal algab sama hästi. Teisipäev erineb aga selle poolest, et Jupiter, Uraan, Kuu ja Päike liidavad oma energia, tänu sellele näitab Sõnn, milleks ta võimeline on. Lisaks sellele peaksid mitmed head võimalused tekkima. 


KAKSIKUD - teisipäev, 27. veebruar

Kuu on õhumärgis sellel päeval ning toob Kaksikutele head õnne kaasa. Teisipäeval peaksid mitmed toredad kohtumised aset leidma. Lisaks sellele peaks ta leidma ka uusi võimalusi, kuidas oma plaane kiiremini ellu viia. Kõik see peaks tegema ta tuju heaks. 

 

 

 


VÄHK - reede, 1. märts

Talv ei  ole Vähi  lemmikaastaaeg. Sellel nädalal õnneks lasevad planeedid tal hinge tagasi tõmmata. Tänu Kuu, Neptuuni, Merkuuri, Saturni ja Päikese toetusele peaks üks Vähi suurematest soovidest täituma. Reedel naeratab Vähile ka suurem rahaõnn. 

 

LÕVI - neljapäev, 29. veebruar

Neljapäeval peaksid mitmed ootamatud vahejuhtumid aset leidma. Kuu Skorpioni märgis toob Lõvile mitmeid häid võimalusi  kätte. Jupiter toetab teda kõikides ettevõtmistes. Merkuur aitab tal om suhteid parandada. 

 

NEITSI - esmaspäev, 26. veebruar

Sellest ajast, kui Päike sisenes Kalade märki, on Neitsi elu natuke pingelisem. Esmaspäeval toob aga Kuu Neitsile suuremat õnne kaasa, viies tema mured ja pinged minema. Uraanil on Neitsi jaoks paar toredat üllatust sellel päeval varuks. 

 

KAALUD - teisipäev, 27. veebruar

Kuu soosib Kaalude esindajaid teisipäeval. Kuu on sellel päeval Kaalude märgis, mitmed planeedid aga moodustavad hea aspekti Kaalude märgiga. Jupiter ja Uraan toovad talle häid võimalusi kätte. Päike, Merkuur ja Saturn aga toovad Kaaludele õnne töö juures. 

 

SKORPION - esmaspäev, 26. veebruar

Skorpion on natuke rohkem mossitanud viimasel ajal, sest planeetide seis ei ole olnud tema jaoks kõige parem. Esmaspäeval aga peaks kõik minema nii hästi, kui võimaik. Pluuto ja Kuu moodustavad kasuliku liidu Skorpioni märgiga. Tänu sellele peaks Skorpionit ees ootama nädala alguses üks tore üllatus. 

 

 

 

 

AMBUR - teisipäev, 27. veebruar

Ehkki Ambur ei ole tundnud end viimasel ajal kõige paremini, siis teisipäevane päev lepitab teda oma eluga taas ära. Amburi planeet Jupiter (hea õnn), moodustab väga kasuliku aspekti kõikide teiste planeetidega. Kuu (küllus), Merkuur (suhtlemine), Päike (energia) ja Saturn (töö, lepingud). Kõikide märkide järgi peaks teisipäevane päev kaasa tooma positiivseid muudatusi. 

 

KALJUKITS - neljapäev, 29. veebruar

Esmaspäeval saadavad planeedid Kaljukitsele head energiat. Kolm planeeti saadavad talle julgust : kõigepealt Kaljukitse enda planeet Saturn, seejärel Päike (energia) ja seejärel Merkuur (suhtlemine). Planeetide seis on väga hea selleks, et lahendada kõik oma väiksemad probleemid. 

 

VEEVALAJA - teisipäev, 27. veebruar

Veevalajal on tuul purjedes ka sellel nädalal ehkki Päike ei ole enam tema märgis. Mars ja Veenus on konjunktsioonis Veevalaja märgis, saates viimasele head energiat. Kuu Õhumärgis hoolitseb selle eest, et Veevalajal kõik hästi läheks. 

 

KALAD  - reede, 1. märts

Mitmed planeedid on hetkel Kalade märgis. Reedel võivad Kalad kindlad olla Neptuuni (unistused), Saturni (töö), Päikesese (energia), Merkuuri (suhtlemine) ja Kuu energiale. Kõik need taevakehad viibivad sellel päeval Veemärgis. Kõik Kalade plaanid peaksid sellel päeval läbi minema. Head uudised on teda ees ootamas. 

Kommentaare ei ole