{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : veebruarikuu ei tule kõige kergem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Zane Muir     Ja ongi aasta esimene kuu l...

foto : unsplash / Zane Muir

 

 

Ja ongi aasta esimene kuu läbi saanud. Veebruarikuu toob endaga kaasa täiesti uue energia. Vastlad ei ole enam kaugel, seejärel hakkame tähistama sõbrapäeva, mida mujal maailmas tuntakse armunute püha Valentinipäeva nime all. Kui osadele tähemärkidele toob veebruarikuu suuremat õnne kaasa (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis teisi on ees ootamas natuke keerulisemad ajad. Nendel tuleb kannatada planeetide halva seisu tõttu. 


Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem veebruarikuu? 

 

 

KALAD

Veebruar võib Kalade esindajale kaasa tuua suuremat väsimust ja panna teda kahtlema paljudes asjades. Tal võib tekkida tunne, et kõik on tema elus korrast ära. Veebruar paneb teda rohkem kui kunagi varem, mõtlema oma elu üle järele. See paneb teda kõhklema, võib juhtuda, et ta ei tea ise ka enam, mida ta tahab ja mis tegelikult tähtis on tema jaoks. Ta on kahevahel ja tahaks hakata tegelema ühe projektiga, mis on talle südamelähedane ja samas tunneb ta, et tal on juba liiga suur kohustuste koorem. Tulemuseks on see, et ta seisab paigal ja ükski tema plaan ei liigu. Nagu nõiaring. Selline olukord valmistab pettumust. Tal on raske aru saada, mis tema ümber toimub ja veelgi raskem rääkida sellest, mis toimub tema hinges. Ta võib tunda ka suuremat üksindust ja eraldatust veebruarikuu jooksul. 

Kuidas sellest olukorrast väljapääsu leida? Planeedid soovitavad tal mitte alla anda. Ta peab vastu pidama ja olema tugev. Veebruarikuu torm tema elus ei kesta kaua õnneks, sest Päike on sisenemas tema märki, tuues talle kaasa head ja paremat energiat. Tänu sellele lepib ta oma lähedastega jälle ära. Päikese energia toob Kalade esindajale head õnne kaasa ning kõik asjad tema elus saavad taas korda. Praegu aga tuleb turvavöö kinni panna ja oodata paremad ajad ära.

 


KAKSIKUD

Kaksikute esindajale meeldib, kui tema ümber on elu ja asjad saavad ruttu tehtud. Tänu planeetide energiale ei ole vaja tal sellepärast küll kurta. Kaksikute esindaja hakkab viima oma plaane ellu, lisaks sellele on tal tuhat uut ideed peas. Tema jaoks on see muidugi ideaalne, ükski uus päev ei sarnane eelnevale, pidevalt on vaheldust. Kõik see sigin ja sagin on muidugi tore küll ja tekitab elevust ent samas kurnab vaese Kaksiku nii ruttu ära, et ta ise ei saa arugi. Tahab ta seda või mitte aga ta peab leidma tasakaalu era- ja tööalase elu vahel. 

Veebruaris võib Kaksikute esindaja aga igatseda suurema vabaduse järele. Ta võib hakata ka mõtlema oma suhte tuleviku üle ja kaaluma mõtet midagi oma elus muuta. Selle tõttu peaksid kannatama jälle tema suhted teistega, eelkõige muidugi lähedaste inimestega. Peamiselt elukaaslasega. Kõige targem oleks teha väike samm kõrvale, võtta aega iseenda jaoks ja hingata sügavalt sisse. See aitab pingetest vabaneda.


Kommentaare ei ole