{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob veebruarikuu head õnne kaasa?

foto : pixabay / pexels      Planeedid toovad head õnne vee...

foto : pixabay / pexels

 

 

 Planeedid toovad head õnne veebruaris tervelt kolme tähemärgi esindajale. Neid on ees ootamas üle ootuste hea kuu. 


JÄÄR

Jäära jaoks on selle aasta algus olnud pigem hea. Just praegu liidavad planeedid oma jõu, et Jäär saaks suuremaid plaane tegema hakata. Kui kuni praeguse hetkeni koostis Jäär tegevusplaani ja otsis uusi võimalusi, tuleb tal nüüd tegutsema hakata. Mitmed planeedid on jõudmas veebruaris Veevalaja märki, juba see toob Jääradele head õnne kaasa. Tänu sellele ei tohiks tal headest ideedest puudust tulla. Noorkuu avab talle uusi võimalusi. Marss annab talle head energiat, muutes Jäära veelgi ambitsioonikamaks. Asjad võtavad konkreetsema suuna. Kõik võimalused on avatud ja miski ei peata enam Jäära. Ta võib muuta kõike oma elus. Kõik, mida ta puudutab, võib muutuda kullaks. 

 

 

Jäär võib saada veebruarikuu jooksul suurema summa raha. Ta võib teha karjääri. Ta võib jõuda tippu. Ent hea edu ei saada teda ainult töö juures, vaid ka eraelus peaks kõik minema paremini, kui ta seda oodatagi oskab. Armastuse planeet Veenus toob talle head õnne kaasa. Üks ilus üllatus on teda ees ootamas, kui ta on juba kellegagi koos. Veebruarikuu peaks muutma teda veelgi lähedasemaks inimesega, kellega ta jagab oma elu. Vallalisi Jäärasid on aga ees ootamas tihe ja sündmusterohke kuu. Elul on nende jaoks mitmeid üllatusi varuks. 


KAALUD

Aasta lõpp oli Kaalude jaoks suhteliselt keeruline, nüüd õnneks on asjad muutumas tema elus. Kaalude esindaja on viimasel ajal pidanud oma elu üle järele mõtlema, panema oma prioriteete paika, mõtlema oma mineviku ja tuleviku peale ja otsima motivatsiooni taga. Mis on see, mida ta tegelikult teha tahaks? Kas ta liigub ikka õiges suunas? Veebruar aitab Kaaludel teha minevikuga lõpparvet. Mitmed planeedid toovad talle praegu häid võimalusi kaasa. Veenus, Marss ja Päike toovad talle suurt õnne. Kaalude esindaja muutub veelgi enesekindlamaks ja julgemaks ning hakkab suuremaid plaane tegema. Aeg on kindlustada positsiooni ja tulevikku. Ta hakkab koostama tegevusplaani ja teab, millised suunas ta tahab liikuda. 

 

 

Hea õnn ei saada teda ainult tööalases elus. Tegelikult aitavad kõik planeedid tal veebruaris muutuda enesekindlamaks. Tänu sellele hakkab Kaalude esindaja rohkem ennast usaldama ja paneb oma sõna maksma. Ta ei taha enam teha kõik selleks, et kõigile meeldida. Tema on nüüd see, kes otsustab ja valib. Kui ta on vallaline, aitavad planeedid tal selgeks teha, mis on tema jaoks hea ja mis ei ole. Kui ta on juba kellegagi koos, muutuvad asjad konkreetsemaks ja selgemaks. Tõenäoliselt hakatakse kodus tegema suuremaid tulevikuplaane. 


VEEVALAJA

Oligi viimane aeg, sest planeedid ei ole olnud Veevalaja vastu kõige paremad viimasel ajal. Ta on pidanud liiga palju järeleandmisi tegema ja leppima asjadega, mis pole olnud talle meelepärased. Tema plaanid on läinud vett vedama. Õnneks on nüüd kõik tema elus muutumas. Planeedid toovad talle jälle head õnne kaasa, näidates talle, et kui ta midagi tahab, siis ta ka saab. Kõik tema hirmud ja kartused peaksid kaduma tänu sellele ning probleemid leidma lahenduse palju kiiremini, kui ta seda arvab. Tänu sellele kaovad ka pinged ja stress. 

 

 

Veevalaja hakkab nägema palju selgemalt asju, tema plaanid muutuvad konkreetsemaks ja lihtsamaks. Kõik saab korda. Veevalaja leiab jälle oma motivatsiooni üles, mille abil edasi minna. Ta hakkab otsima uusi võimalusi. Mitmed head võimalused on tekkimas, mitmed uued kohtumised on teda ees ootamas. Tal tuleb ainult usaldada oma head nina, mis ei peta teda ja tänu millele ta leiab kõik head võimalused üles. 

Kõik tööalased probleemid peaksid kaduma. Ta leiab ka võimaluse, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu. Planeetide seis on veebruaris tema jaoks väga hea. Tänu sellele suudab ta ka parandada oma suhteid lähedastega. Veebruar peaks tooma tema ellu ka armastust ühel või teisel moel. Kõik see aitab tal unustada viimaste kuude pingeid ja stressi. Kui ta on vallaline, peaks üks ilus kohtumine teda ees ootama. Kui ta on juba kellegagi koos, peaks veebruar muutma teda kaaslasega veelgi lähedasemaks ja paremaks.

Kommentaare ei ole