{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Sõnni tähemärk on sodiaagi kõige hullem

     Sõnnid on põikpäised ja jonnakad. Kui see oleks nende teha, veedaksid nad kõik oma päevad mugavalt diivani peal ja vaad...

 


 

 Sõnnid on põikpäised ja jonnakad. Kui see oleks nende teha, veedaksid nad kõik oma päevad mugavalt diivani peal ja vaadates oma lemmiksarja. Seekord rõõmustame me oma Sõnni tähtkujus sündinud lugejaid ja teeme selgeks, mille pärast just Sõnni tähemärk on kõige hullem. 

Enne, kui kõik Sõnni tähtkuju esindajad hakkavad meile kaebekirju saatma (mida me tehnilistel põhjustel kahjuks vastu võtta ei saa), aga mis võivad meid panna üsna delikaatsesse situatsiooni, teeme ühe asja selgeks. Tegelikult ei ole ükski tähemärk teisest parem või halvem. Kõik sodiaagimärgid on vajalikud, iga märk omal moel. Sest igal tähemärgil on häid külgi ja sellepärast on lausa tuhat põhjust, miks iga inimese elus peaks olema vähemalt üks Sõnni tähtkujus sündinud inimene (seda saab lähemalt lugeda SIIT) ja miks Sõnnist võib saada sinu elu armastus (seda saab lugeda SIIT). Sellest hoolimata on kõikidel tähemärkidel oma häid ja halbu külgi ning Sõnn ei ole siinkohal sugugi erand. Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, siis tea, et me teeme selliseid artikleid kõikidest tähemärkidest, mitte ainult Sõnnidest. 

 

 


Millised Sõnnid on? 

Esimene astroloogia õppetund : tähemärkide iseloom ja nende koht sodiaagiringis. Kõige ägedam tähemärk Jäär on kõige esimesel kohal sodiaagiringis, rahulikud ja leplikud Kalad on viimasel kohal. Sõnn on teisel kohal. Milline on tema roll? Sõnn on tubli ja korralik Maamärk, ta tahab ehitada üles midagi kindlat ja püsivat, et kindlustada tulevikku ent samas ei unusta ta nautida ka kõiki hüvesid, mida elu talle annab. Sellepärast on Sõnnid rahulikud, püsivad ja sihikindlad.

 

 


Millised on Sõnnide puudused? 

Tema kõige suuremaks puuduseks on ilmselt tema kangekaelsus. Sõnn on kõige põikpäisem kõikidest sodiaagimärkidest. Nagu teised sodiaagi "sarvekandjad" (Jäär ja Kaljukits), on ka Sõnn jonnakas ning kaldub tegema ainult oma tahtmist. Milline on tema eripära? Ta teeb nagu ta ei oleks kuulnud sinu antud nõuannet ja teeb ikkagi nii nagu tema seda ette nägi. Ta ei hakka kunagi tunnistama, et ta on eksinud või veelgi hullem - vabandama. Tema jaoks ei eksisteeri sellist võimalust. Ta ei muuda kunagi oma arvamust ega põhimõtteid, ta ei ole just kõige avarama silmaringiga inimene. Ta tunneb end ohukoldes, kui peab oma mugavustsoonist välja tulema või harjumusi muutma. Sellisel puhul on tema näost näha seda, et ta on rahulolematu. Ta võib tükk aega veel solvunud olla nende peale, kes sellise häbematusega hakkama said, sest ta on sodiaagi kõige suurema mossitaja. 

 

 

 

Kui ta on pahane, siis ta vaikib. Üldse räägib Sõnn vähe. Tal läheb tähtsa info töötlemiseks kauem ega, kui teistel ja pahatihti vihastab ta enne, kui on olulisemate punktideni jõudnud ning lükkab kõik hoopis kõrvale, kui üleliigse. Ta tahab elada oma rahulikku ja harjumuspärast elu, kõik muu teda ei huvita. Viimane tema puudustest on see, et Sõnn on üsna suur materialist. Selles on süüdi tema planeet Veenus (suhted, raha, ilu), et Sõnnile meeldivad nii palju ilusad asjad. Tal on lausa nõrkus koguda ilu enda ümber. 

Kui sa oled sündinud Sõnni tähemärgis ja sa oled suutnud selle artikli üsna rahulikult läbi lugeda, siis me õnnitleme sind. Sest selle artikli oleks võinud väga hästi kirjutada ka Sõnni tähemärgis sündinu, inimestel on õigus rääkida oma nõrkustest!


Kommentaare ei ole