{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne?

foto : unsplash / Wout Vanacker      Milline päev toob sinu...

foto : unsplash / Wout Vanacker

 

 

 Milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne sellel nädalal? 


JÄÄR - teisipäev, 13. veebruar

Teisipäeval tundub, et hea õnn naeratab Jäärale. Kuu Jäära märgis hoolitseb selle eest, et Jäär millestki puudust ei peaks tundma. Jäära planeet Marss aga siseneb teisipäeval Veevalaja märki, liitudes salapärase Pluutoga. Mõlemad planeedid toetavad Jäära kõikides ettevõtmistes.


Sõnn - neljapäev, 15. veebruar

Kuu on sellel päeval Sõnni märgis, tuues viimasele kaasa suuremat rahaõnne. Kui Kuu kohtub Sõnni märgis hea õnne planeedi Jupiteriga, toob see Sõnnile alati ühel või teisel moel õnne kaasa. Kõikide märkide järgi on tegemist aga suurema rahaõnnega. Võib ka juhtuda, et ta leiab sel päeval lahenduse ühele probleemile.


Kaksikud - pühapäev, 17. veebruar

Kaksikutel ei ole läinud kõige paremini viimasel ajal, tundub lausa nagu oleks õnn nende õuelt üldse minema läinud. Pühapäev peaks Kaksikutele tooma aga häid uudiseid. Kuu on sellel päeval külg-küje kõrval asteroid Vestaga. Tänu sellele peaksid Kaksikud saama ühe hea uudise. 

 

 


Vähk - esmaspäev, 12. veebruar

Kuu on Kalade märgis esmaspäeval ja toob Vähile head õnne kaasa. Kuu ja Neptuun võtavad esmaspäeval Vähi oma kaitsva tiiva alla, hoides kõik probleemid nii temast eemal. 


Lõvi - kolmapäev, 14. veebruar

Talv on Lõvide jaoks liiga pikk, õnneks katsub Kuu aeg-ajalt Lõvikese meeleolu üleval hoida. Kolmapäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Päike Veevalajas toob kolmapäeval Lõvile head õnne kaasa. 


Neitsi - neljapäev, 15. veebruar

Kuu ja Jupiter Sõnni märgis (Maamärgis), toovad Neitsile head õnne kaasa. Neljapäeval peaks Neitsil kõik hästi minema, hea õnne planeet ise hoolitseb selle eest, liites oma energia Kuu omaga. 

 

 


Kaalud - laupäev, 17. veebruar

Kaaludele ei meeldi see, et Päike on lahkumas Veevalaja märgist, et liikuda edasi Kaladesse. Veevalaja on aga Kaalude sõbramärk, juba selle tõttu, et mõlemad on õhumärgid. Laupäev toob aga Kaaludele õnne, sest Kuu on õhumärgis, Veenus aga (Kaalude planeet) siseneb Veevalaja märki. 


Skorpion - teisipäev, 13. veebruar

Nagu Jääradele, toob teisipäev ka Skorpionile head õnne kaasa. Pluuto ja Marss on kohtumas sellel päeval Veevalaja märgis. 


Ambur - kolmapäev, 14. veebruar

Ei saa öelda nagu oleksid kõik Amburi olemasolu unustanud. Ehkki ühtegi suuremat planeeti hetkel Amburi märgis ei ole, tuleb väike asteroid Pallas Amburile külla, aidates viimasel oma plaane ellu viia. 

 

 

 


Kaljukits - esmaspäev, 12. veebruar

Veenus on lahkumas Kaljukitse märgist ent enne veel, kui see toimub, toob ta viimasele head õnne kaasa. Armastuse- ja raha planeet Veenus moodustab nädala alguses hea nurga õnne planeedi Jupiteriga, tuues Kaljukitsele suuremat rahaõnne kaasa.


Veevalaja - laupäev, 17. veebruar

Veevalajale toob head õnne laupäevane päev. Planeetide seis on tema jaoks sel päeval väga hea. Veenus, mis on jõudnud just tema märki, moodustab hea aspekti Kuuga Kaksikutes. See sümboliseerib aga head õnne Veevalaja jaoks. 


Kalad - esmaspäev, 12. veebruar

Neptuun ja Kuu kingivad Kaladele ilusa päeva, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Kaladele head õnne toov planeet Neptuun flirdib sel päeval Kuuga Kalade märgis, aidates viimasel oma plaane ellu viia.

Kommentaare ei ole