{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad võivad sind ümber sõrme keerata?

foto : unsplash / Abbat     Kõige hullem kogu selle asja ju...

foto : unsplash / Abbat

 

 

Kõige hullem kogu selle asja juures on veel see, et nad ise ei anna endale aru sellest, mida nad teevad. Tähemärkide seas on neid, kes keeravad teisi ümber sõrme ja neid, kes lasevad ennast ümber sõrme keerata ja siis on neid, keda mitte keegi kõigutada ei saa. Nende viimaste hulka kuuluvad kõik need, kes on sündinud Sõnni, Lõvi, Skorpioni ja Veevalaja tähtkujus. Need neli näevad kaugelt teiste manöövrid läbi. 

Kui sind üllatab, et Skorpione selles nimekirjas ei ole, siis oled sa Skorpionitest täiesti valesti aru saanud. Usutakse küll, et Skorpionitel on üleloomulikud võimed, ent ükski Skorpion ei viitsi oma energiat kulutada lihtsalt selleks, et sind ümber sõrme keerata. Kuidas aga Amburitega lood on? Ambur on ju võimeline teisi ära rääkima, eriti juhul, kui ta on endale midagi pähe võtnud. Tegelikult ei ole ka teda selles nimekirjas. Kui ta suudab sind ära rääkida, siis sellepärast, et ta on ise nii elevil ja õhinaga asja juures, et suudab ka sind veenda. 


Milliste tähemärkide esindajad võivad aga sind ümber sõrme keerata? 

 


KAALUD ja KAKSIKUD

Nad on mõlemad väga targad, lisaks ka nii võluvad, et enne, kui sa aru saad, teed sa juba nende tahtmist. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et nii Kaalude, kui Kaksikutega on mõnus suhelda. Kaaludes soojema südamega ja paremat inimest on raske leida. Temaga on koos hea olla, ta lihtsalt teeb kõik selleks, et sa ennast hästi tunneksid. Tal on alati mõni hea sõna varuks iga inimese jaoks, ta kohaneb igaühega eraldi. Ta on väga hea suhtleja suurelt osalt tänu oma planeedile Veenusele. Ta oskab teisi kiita, teeb komplimente, on tähelepanelik ja hooliv. Ta puudutab su südant varem või hiljem. Seejärel aga teeb ta sinuga, mida tahab, vastavalt oma soovidele, pannes sind tegema täpselt seda, mida tema tahab. 

Kaksikutel on ka teisi trumpe varuks. Kaksikute esindaja on Merkuuri väike kaitsealune. Merkuur on aga intelligentsuse- ja tarkuse, mõtte- ja suhtlemise planeet. Selle tõttu ongi Kaksikud nii elava loomusega. Kaksik nägi kohe alguses ära, milline on sinu mõtlemisviis ja kuidas sinuga toimida tuleks. 

 

 

Ta teab, mida sulle öelda, et panna sind kahtlema kasvõi selles, mida sa tahad või millest sa mõtlesid. Kaksikute jõud seisneb heas huumorimeeles. Sa ei näe kunagi tema näost ainsatki jälge kriitikast või hukkamõistust - vastupidi, ta naerab sõbramehelikult - ja suudab ka sind panna uskuma, et ta ei tee midagi muud, kui ainult nalja. Ehkki tegelikult suunab ta su mõtteid hoopis teisele rajale. Ta paneb sind uskuma, nagu oleksid sa ise tulnud sellele mõttele ja kiidab sind seejuures. Ehkki tegelikult suutis tema ise panna sind meelt muutma : "Kust sul küll nii head ideed tulevad, ma olen täita hämmingus! Nii tore ju!"


KALAD ja VÄHK

Kalad ja Vähk on mõlemad Veemärgid, selle tõttu ka tundlikud. Nad aimavad, kuidas sa ennast tunned antud hetkel ja kasutavad seda ära seejärel oma tahtmise elluviimiseks. Vähk on tõeline ekspert selles valdkonnas : "Kas sa ei mõtle nii nagu mina? Ütle kohe, et sa ei armasta mind enam ja ma ei tähenda sinu jaoks enam midagi!". Kuna Vähi märki valitseb Kuu ise, käitubki ta mõnikord natuke lapsikult ent on seejuures nii armas, et keegi ei suuda talle vastu panna. 

 

 

Ta teab täpselt, kuidas oma tahtmist saada ja on valmis selle jaoks mossitama, jonnima, pisaraid valama ja kallistama. Ta on hästi osav ja võib iga hetk teha nägu nagu oleks ta solvunud või kurb - kõike seda lihtsalt selleks, et saada rohkem tähelepanu. 

Kalade esindaja paneb sind aga ise ka kahtlema selles, mis tegelikult juhtus. Ta on illusioonide- ja alateadvuse planeedi Neptuuni kaitsealune, sellepärast ta oskabki nii hästi reaalsust muuta vastavalt oma tahtmisele. "Ma pole kunagi midagi sellist öelnud, sa kujutad endale seda ette!". Seejärel tekitab ta sinus süütunde ehkki ainus süüdlane on tema ise. Ta vabastab end imeruttu kõikidest kohustustest. Teda kuulates pole tal kunagi valikut ja mitte miski pole kunagi tema süüa. Ta laseb sul üksi vaielda ja vaikib ise ohvrit mängides, sest ta ongi olukorra ohver ja täiesti süütu.

Kui ta on sind nurka surunud ootab ta, et sa teda kallistaksid ja tema eest hoolitseksid, üteldes sulle, et ta ei ole sinu peale pahane tegelikult.

Kommentaare ei ole