{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule järgmine nädal kõige parem?

foto : pexels / Andrea Piacquadio      Kalade aeg...

foto : pexels / Andrea Piacquadio

 

 

 Kalade aeg on algamas järgmisel nädalal, kui Päike siseneb sodiaagiringi viimasesse konstellatsiooni - Kalade tähemärki 19. veebruaril. Veevalaja energia mõjutab meid aga endiselt veel mõnda aega, võttes arvesse kõiki planeete, mis hetkel selles märgis viibivad. Nii Veevalaja, kui Kalade energia kutsub meid aga Pule vaatama oma suhteid teistega, mõistma paremini seda, mis meid teistega seob - on siis tegemist lähedaste või võõraste inimetega. Mõtlema selle peale, mis meid koos hoiab ja ühendab ning kuidas me saaksime teisi paremini aidata. Veevalaja paneb meid mõtlema kollektiivselt, Kalade märk aga soovitab jääda humaanseks. Kui sa leiad, et seda on natuke liiga palju, siis on sul ilmselt D-vitamiini puudus selleks, et seda kõike mõista. Võib ka juhtuda, et just sinu tähemärgi jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem. 

 

 


JÄÄR peab abi paluma

Kõigepealt teeme ühe asja selgeks. Jäära jaoks ei ole midagi raskemat ja üle jõu käivamat abi küsimisest. Jäär on sodiaagiringi esimene märk, ta on ettevõtliku vaimuga, saab alati hakkama igas olukorras, ta on kindel, et leiab igast situatsioonist väljapääsu ja et tema jaoks ei ole miski võimatu. Jäär on kapten oma laevas, tema laev ei upu aga kunagi. Järgmisel nädalal ei jää aga Jääral muud üle, kui ta peab abi paluma ja teiste abi vastu võtma. Veenus ja Marss on jõudnud Veevalaja märki - Jäära sõbramärki - selle tõttu peab Jäär hakkama oma positsiooni kindlustama ning suhteid parandama. Marss on Jäära isiklik planeet, individualistliku mõtteviisi viljelev planeet. Veenus on aga planeet, mis seob meid teistega ja loob ühendusi. 

Nende kahe planeedi liit Veevalaja märgis aitab Jääral õppida diplomaatiat ning meeskonnatöö kasulikkust oma plaanide elluviimise juures. Järgmisel nädalal peab Jäär tõsiselt vaeva nägema, et hoida oma tööalaseid ja eraelulisi suhteid. Jäär peab varuma seejuures kannatlikku meelt ja olema sihikindel ning järjepidev. Jäär peab seadma endale kindlad eesmärgid, mille poole liikuda. Ta võiks ka meeles pidada, et ta ei pea tegema kõike üksi. 

 

 


SÕNN võib muutuda kannatamatuks

See võib küll tunduda natuke paradoksaalne, võttes arvesse, kui kannatlikud Sõnnid oma loomuselt tavaliselt on - nii, nagu kõik teisedki Maamärgid. Ent kõik need, kes Sõnni lähedalt tunnevad, teavad, et ka tema kannatlikkusel on piirid. Tegelikult juurdleb Sõnn kogu aeg millegi üle. Ta mõtleb ja arutleb endamisi pidevalt. Probleem seisneb aga selles, et kosmiline õhkkond meie ümber on praegusel hetkel muutumas. Ja kui üldse on olemas mõni tähemärk, kellele sellised muutused ei meeldi, siis on selleks Sõnn. Ent miks just nüüd ja praegu? 

Veevalaja planeet Uraan on alates 2019. aastast Sõnni märgis. Sõnni planeet Veenus on aga just jõudnud Veevalaja märki. See kõik raputab tugevalt Sõnni maailma. Uraan on otsustanud tuua vaheldust ja uuendusi Sõnni harjumuspärasesse ellu, see paneb aga viimase kohanemisvõime tugevalt proovile. Sellega pole veel kõik läbi. 

Marss on sisenemas Sõnni töö- ja suhete sektorisse. See peakski muutma Sõnni kannatamatuks ning tänu sellele on ta valmis ka headest võimalustest kinni haarama. Tegelikult on uus ajajärk tema elus algamas, sest talve selgroog on tema jaoks murtud. See ei pruugi minna nii libedalt ja kõik ei tule talle kergelt kätte aga kui Sõnn tegutseb õigel hetkel, on teda ees ootamas väga hea aasta, millele tänu võib ta viia ka oma suuremad unistused ellu.

Kommentaare ei ole