{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Jäära parimad sõbrad?

  foto : unsplash / Arthur Poulin     Jäär on üsna tugeva isiksusega, kes pakatab nii energiast, kui teotahtest. Ta on esimene sodiaa...

 

foto : unsplash / Arthur Poulin

 

 

Jäär on üsna tugeva isiksusega, kes pakatab nii energiast, kui teotahtest. Ta on esimene sodiaagimärkide seas ja selle tõttu sümboliseerib ta muutusi, algust, ettevõtlikkust ning tegutsemistahet. Jäärale annab ettevõtlikkust ja energiat tema planeet Marss. Ta on sündinud liidriks ja teisi juhtima. Talle meeldivad väljakutsed, ta tahab ennast proovile panna. Ta tahab kõik oma käega ise järele proovida. Ta ei püsi pudelis ka paigal. Kui osasid tähemärke võib selline käitumine ära väsitada, siis on ka neid, kes ilma temaga enam oma elu ette ei kujutagi. Kes on Jäära parimad sõbrad?

 

 


Milline on Jäär sõbrana? 

Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus ja tahad nüüd teada saada, millisena su sõbrad sind kirjeldavad, siis oled sa õiges kohas. Kas sa oled enesekeskne ja natuke liiga egoistlik? Vähemalt räägib seda linnalegend, et sa mõtled rohkem enda, kui teiste peale. Kui sa oled endale midagi pähe võtnud, siis kipud sa tegutsema ilma mõtlemata. Vahet pole, mida teised mõtlevad sellest või mida su lähedased arvavad. Sa ei lase ennast häirida kõigest muust, sest tuleb öelda, et sa oled üsna kõva peaga. Mis puutub sõprusesse, siis tahad sina hoida ohje enda käes. Sa oled siiras ja otsekohene ja ütled kõik välja, mis sul pähe tuleb. Oma arvamust meeldib sulle teistele peale suruda. Ja oma stiili ka. Kui sa leiad, et ühele su sõbrale sobib roosa rohkem, kui punane, siis teed sa kõik, et ta sind kuulda võtaks. Kui sa leiad, et su sõber on liiga tagasihoidlik, siis teed sa kõik, et ta tuleks oma mugavustsoonist välja, tahab ta seda siis või mitte. 

Jääraga on iga päev üllatus. Ta on hästi otsekohene ja siiras. Ta ei hakka sulle kunagi valetama lihtsalt selleks, et sulle head meelt valmistada. Mõnikord võib ta olla järsk aga kõik, mida ta teeb või ütleb, on tema arust kulda väärt. See on tema viis näidata oma tundeid välja. Tõend sellest, et ta on sinu sõber ja et ta sinust hoolib. Sest oma südames ei ole ta halb. Ta tahab, et teised oleksid õnnelikud isegi, kui oma sõnadega võib ta olla mõnikord järsk. Jäärast sõber on see, kellega sa ei pea kartma, et ta minema jookseks, kui teil omavahel tuliseks vaidluseks läheb. Ja kellega sul koos on lihtsalt hästi tore olla. Temaga ei hakka kunagi igav. 

 

 


Kes on Jäära parim sõber? 

Jäär on tulemärk. Ta on hästi energilise loomusega ja vajab enda kõrvale inimesi, kes armastavad vaheldust ja põnevat elu nagu tema isegi. Ta vajab inimesi, kes äratavad temas huvi. Loomulikult leiab ta teistest tulemärkides endale head liitlased. Lõvi ja Amburiga on ta valmis kõik rumalused ära tegema. Neid kolme sõpra seovad ühised väärtushinnangud ning soovid: nad tahavad kogu aeg midagi teha ja kulutada oma lõputut energiat. Nad saavad väga hästi omavahel läbi. 

Sama kehtib ka Kaalude kohta. Kaalude esindaja äratab Jääras imetlust, aidates viimasel paremini suhelda ning võtta tempot maha mõnikord. Omalt poolt Jäär äratab Kaaludes huvi. Ta aitab Kaaludel mugavustsoonist välja tulla ning panna oma võimeid proovile. Isegi, kui sodiaagirattal on nad teineteise vastas, võivad nad leida hea tasakaalu. Ja kas ei öelda nii, et vastandid tõmbuvad? 

 

 

 

Milliste tähemärkidega Jäär veel sobib? 

Jäär on väga hea suhtleja. Ta sobib hästi nii tulemärkide, kui Kaaludega aga võib saada lähedaseks ka Kaksikutega. Kaksikud on samuti õhumärgid nagu Kaalud. Kaksikutel ja Jääral ei hakka kunagi omavahel igav ja juttu jätkub nende vahel kauemaks. Neil on alati tuhat uut plaani peas, mida kiiresti vaja ellu viia. Nad isegi täiendavad üksteist mingil määral. Ja aitavad teineteisel paremaks saada.

 Sama võib öelda ka Veevalaja kohta. Veevalaja kaitseb tuliselt oma huve ja seisab oma õiguste eest väljas. Jääraga võib tal küll mõnikord ütlemiseks minna  aga neile meeldib omavahel pikki vestlusi maha pidada. Nad otsivad kogu aeg uusi võimalusi, kuidas oma elu paremaks muuta. Nad mõlemad vajavad palju vabadust. Nad ei väsi kunagi ja miski ei peata neid. 

 

Kas sa pead seda kõike täht-tähelt võtma, mida sa lugesid? 

Ütleme, et sa oled sündinud Jäära tähtkujus aga sul on raske ennast ära tunda eelmainitud kirjelduses. Mõnikord on nii, et astroloogiline profiil ei vasta reaalsusele. Seda juba sellel põhjusel, et astroloogia ei ole täppisteadus, astroloogia pole üldse mingi teaduseharu. Tegemist on lihtsalt tavalise teaooriaga, mis aitab sul paremini ennast tundma õppida ja mõista iga tähemärgi mõtlemisviisi. Ainult, et tavaliselt teame me ainult oma päikesemärki, mis moodustab imeväikese osa sinu astroloogilisest profiilist. Selleks, et saada korralikku üldpilti, tuleks teada ka sinu tõusu- ja kuumärki, Merkuuri ja Marsi asendit sünni ajal. Teiste sõnadega, kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus ja ei sobi absoluutselt Kaksikutega, siis ära muretse,  ka see on normaalne. 

 


 

 

Kommentaare ei ole