{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaalude tähtkujus sündinud naised ja mehed

     Kaalude tähtkujus sündinud naised Kaalude tähtkujus sündinud naine hoiab oma salapära. Ta võib olla natuke ...


 

 

 Kaalude tähtkujus sündinud naised

Kaalude tähtkujus sündinud naine hoiab oma salapära. Ta võib olla natuke paradoksaalne nii nagu Kaksikute tähemärgi esindaja. Ta võib olla viisakas ja kõigega nõus ent siis järgmisel hetkel muutuda kinniseks, kui talle miski ei meeldi. Ta on üsna muutliku tujuga ja sellepärast tuleb tema puhul arvestada, et iga hetk võib kõik muutuda. Mõnikord on ta enesekindlam, teinekord jälle kaotab kogu eneseusu ent üldiselt katsub ta jääda optimistlikuks. Ta unistab paremast ja õiglasemast maailmast. Ta hoiab pereväärtust ja on väga emalik. Ta ei kujuta oma elu ette ilma lastega. Mõnikord on tal raske otsustada ja ta ei tea ise ka, millist valikut langetada. Ent teistele oskab ta head nõu anda alati ja igas olukorras. Temast saaks hea suhtenõustaja või kohtunik. 

 

 


Kaalude tähtkujus sündinud naine ja armastus

Kaalude tähtkujus sündinud naine otsib sellist meest, kes oleks hooliv, tähelepanelik ja mõistev. Mõistev ka siis, kui naine oma tahtmist teeb. Kaalude tähtkujus sündinud naine vajab meest, kellega ta tunneks ennast hästi, üksi ei kujuta ta oma elu isegi ette. Ent ta vajab palju isiklikku ruumi ja vabadust, ta ei suudaks olla armukadeda mehega või sellisega, kellel on liiga tugev omanditunne. Ta otsib usalduslikku suhet ega hakka ise ka kahtlustama, kui selleks pole just põhjust. Kaalude tähtkujus sündinud naine ei karda mehi, ta teab, et ta meeldib meestele ja teab, milline võim tal nende üle on. Ta leiab kõigiga ruttu ühise keele, sest ta oskab inimestega suhelda. Ta vajab meest, kes oleks tema tugi nii füüsiliselt, kui materiaalselt ent tahab jääda samal ajal iseseisvaks. Armastus on tuli, mille eest peab hoolt kandma. Ta on nõudlik aga samas ka suure südamega ja kirglik. Ta on valmis andma endast kõik, kui ta peaks tõesti armunud olema. 

 

 


Kaalude tähtkujus sündinud mees

Kaalude tähtkujus sündinud mees armastab palju suhelda. Ta oskab läbi saada kõikide inimestega. Võib öelda, et ta kohandab ennast vastavalt sellele, kellega ta parajasti suhtleb ning teab väga hästi, kuidas oma tahtmist saada. Mõned võivad talle ette heita silmakirjalikkust. Tegemist on hästi meeldiva inimesega, kusjuures ta ise on sellest väga hästi teadlik, et ta ei jäta naisi ükskõikseks. Ta on nagu väike kukeke, kes jalutab oma kanakarjaga. Ta ei hakka kunagi end tööga tapma ja vajaduse korral jätab osa tööd teiste teha, eriti juhul, kui tal endal on midagi paremat teha. Talle ei meeldi, kui temast ollakse halval arvamusel, ta vajab teiste imetlust ja teeb sellepärast kõik, et oma mainet hoida. Ta on elegantne ja viisakas mees, kellel on kõrgelt arenenud ilumeel ja kes ei talu enda ümber mustust ja korralagedust. Talle endale ei meeldi aga koristada. Emotsionaalselt ei ole ta kõige stabiilsem. Pigem on ta selline, kes hommikul naerab ja õhtul nutab. 

 

 


Kaalude tähtkujus sündinud mees ja armastus

Ta teab, kuidas naistele meeldida. Naised ise tiirlevad ta ümber ilma, et ta peaks selleks midagi suurt tegema. Ta ise vajab naisi ja armastust, et olla õnnelik. Armastus tagab talle hingelise tasakaalu. Kaalude tähtkujus sündinud mees armub või arvab, et armub vähemalt 20 korda iga päev. Kui ta aga leiab kellegi, kes meeldib talle rohkem, kui teised, võib ta ka luua tõsisema suhte. Ta võib mõnikord paista suure egoistina, mõned võivad süüdistada teda pealiskaudsuses. Ent samas võib ta olla ka hooliv ja mõistev, tark ja aus. Ta ei taha teha teistele haiget, ta tahab olla õiglane kõigi vastu. Vabadus on tema jaoks kõige tähtsam ent kui ta on tõesti armunud, siis on ta nõus ka loobuma oma kallihinnalisest vabadusest. Ta on ka suur romantik, kes usub saatusesse. Endamisi loodab ta ikka, et ühel ilusal päeval kohtub ta oma unistuste printsessiga. Seda päeva oodates aga naudib ta seda, mis tal on ega aimagi, kui palju südameid ta on enda ümber murdnud.

Kommentaare ei ole