{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop : millisel ametipostil sa peaksid töötama vastavalt oma loomamärgile?

    ROTI aastal sündinute ideaalne ametipost : KAUBANDUS, ÄRI, KOMMERTS Roti aastal sündinu tunneb ennast kõige par...


 

 

ROTI aastal sündinute ideaalne ametipost : KAUBANDUS, ÄRI, KOMMERTS

Roti aastal sündinu tunneb ennast kõige paremini sellisel ametipostil, mis võimaldab tal palju suhelda. Ta on oma loomult meeldiv inimene, kes oskab teisi mõjutada. Ta oskab luua head õhkkonda kontoris. Ta haarab kõikidest headest võimalustest kinni, tal on hea nina ja ärivaistu. Ta näeb potentsiaali seal, kus teised ei näe midagi. Äris teeks ta hiilgavat karjääri. Kõige olulisem tema puhul on see, et ta mõtleks enne, kui ta midagi tegema hakkab ja keskenduks ühele asjale korraga. 


HÄRJA/ PÜHVLI aastal sündinute ideaalne ametipost : KUNSTIVALDKOND, PÕLLUMAJANDUS, POLIITIKA

Härg (Pühvel) on kannatlik, pühendunud ja kohusetundlik. Ta saavutaks edu igal pool, kus on vaja kasutada uurimistöid. Poliitika, põllumajandus ja kunstivaldkonnaga seotud ameti peaksid suure tõenäosusega talle sobima. Nende ametite peal saaks Härg kasutada ära oma tugevaid külgi : head suhtlemisoskust, rahu, veenmisoskust ja kannatllikkust. Pikemas perspektiivis suudab ta tõestada, et teda võib usaldada. Temast saaks väga hea diplomaat või liider aga ainult tingimusel, et ta on valmis teistega arvestama ja ei muutu liiga kangekaelseks. 


TIIGRI aastal sündinute ideaalne ametipost : ETTEVÕTTE JUHT

Tõtt öeldes on Tiigril palju ameteid, mille peale ta sobiks. Õigusvaldkonnas töötades tunneks ta end üsna hästi. Kõige tähtsamaks tema puhul jääb see, et talle jäetaks piisavalt tegevusvabadust. Ta tahab olla tegevuses, selle asemel, et istuda ning eelistab alati võtta juhtimise enda peale. Temast saaks väga hea juht. Tiigrile ei meeldi käsklusi saada, seega on kõige parem, kui ta valib endale ameti, kus ta saab ise oma reegleid paika panna. Tiiger on enesekindel, organiseeritud ja töökas - tal on kõik eeldused, et oma ettevõte teha, mille juhtimisega tuleks ta väga hästi toime. Ta võib endale nime teha ka poliitikas. Kriitikasse suhtub ta ainult halvasti. 

 

 

 


JÄNESE aastal sündinute ideaalne ametipost : LOOMETÖÖ, HARIDUS, JUHTIMINE

Jänesel on hea suhtlemisoskus. Tervise- ja haridusega seotud valdkonnad sobivad talle väga hästi. Temast saaks ka väga  hea juht mõnes ettevõttes. Jänes oskab rahu säilitada igas olukorras. See aitab tal aga keerulistest olukordadest väljapääsu leida, sest ta ei satu paanikasse, vaid katsub koostada tegevusplaani. Jänes on ka kuldsete kätega ja väga loominguline. 

 

DRAAKONI aastal sündinute ideaalne ametipost : KOMMUNIKATSIOONI VALDKOND, MEELELAHUTUS

Draakon teab, kuidas teisi mõjutada ja teistele meeldida. Kommunikatsiooni valdkonnas oleks tal sellest omadusest suur kasu, ajakirjanduses ja meelelahustuses samuti. Ta on väga hea suhtleja, ambitsioonikas ja sihikindel. Draakonist saaks ka hea projektijuht, sest ta näeb kaugele ja teab, mida ta tahab. Kõige tähtsam on, et Draakon kuulaks oma sisemist häält ja usaldaks oma õnnetähte. Liiga suur enesekindlus võib teda aga pimestada. 


MAO aastal sündinute ideaalne ametipost : UURIMINE, TEADUS, SOTSIAALTÖÖ, KUNST

Madu on väga tundlik ja vastuvõtlik, ta oskab kuulata nii südame, kui mõistusega. Tänu selle sobiks ta hästi hariduse valdkonda või uurimistöid tegema. Teda võivad köita ka teadus ja matemaatika. Ka inimteaduse valdkonnad sobivad talle hästi, temast saaks hea õpetaja või sotsiaaltöö ametnik. Madu sobiks hästi ka teatrisse.


 

 

 

HOBUSE aastal sündinute ideaalne ametipost : MEEDIA, TURISM, SPORT

Hobune tahab tegevust. Temast saaks hea treener ent sama hästi sobiksid talle ka teised füüsilist tööd nõudvad valdkonnad nagu näiteks ehitus. Ta on hea suhtleja, enesekindel inimene, kes oskab sõnu ritta seada. Nende omaduste tõttu saaks temast hea ajakirjanik või poliitik. Kuna talle meeldib palju reisida, oleks ka turism üks valdkondi, kus ta võiks õnne proovida. 

 

KITSE / LAMBA aastal sündinute ideaalne ametipost : KUNSTNIK, INSENER, LOOMAARST

Kits on loodud meeskonnatööks. Ta on väga loominguline ja leiab alati originaalseid lahendusi probleemidele. Ta teab, kuidas teistele meeldida ning teeb ka teistel tuju heaks. Meelelahutus sobiks talle väga hästi, lastega töö samuti. Ka teatris oleks tal oma koht. Tänu leidlikele ideedele saaks temast ka hea insener või teadlane. Kuna ta on loodusega väga lähedane, saaks temast ka hea loomaarst. 


AHVI aastal sündinute ideaalne ametipost : LOOMETÖÖ, SPORT, HARIDUS

Ka Ahvi aastal sündinute ampluaa on suur ja lai. Nad võiksid edu saavutada erinevates valdkondades. On selleks siis kultuur, sport, haridus või õigusvaldkond - ta sobib igale poole, kui tal endal ainult tahtmist on. Maailm on tema ees lahti ja ta saavutaks edu kõikjal, peaasi on mitte motivatsiooni kaotada. Tema probleem seisnebki selles, et ta kaotab ruttu huvi ühe asja vastu ja siis kaob ka motivatsioon. Sellepärast vahetab ta tihti töökohta. Talle meeldib teha tööd üksi, eraisikust ettevõtjana saadaks teda hea edu. Tähtis on, et töö ei muutuks koormavaks vaid oleks mänguline. 

 

 

 


KUKE aasta sündinute ideaalne ametipost : KUNST, MEEDIA, FINANTS

Kukk on loominguline ja sobib seega kunsti valdkonda. Ta oskab äratada usaldust, on siiras ja otsekohene, selle tõttu saaks temast hea mentor või treener. Ta sobiks hästi ka rahanduse peale : raamatupidajaks, lepingute koostajaks või notariks. Ehkki Kukk saab hästi hakkama ka meeskonnaga tööd tehes, ei taha ta jääda eluks ajaks palgatöötajaks. Tõenäoliselt loob ta enda ettevõtte varem või hiljem. 


KOERA aastal sündinute ideaalne ametipost : SOTSIAALTÖÖ, HARIDUS, MEDITSIIN

Koera aasta sündinud inimene on sooja südamega, hea suhtleja, kelle südameasi on teisi aidata. Kõik suhtlemist nõudvad ametid sobivad talle hästi. Heategevus, riigitöö sotsiaalametnikuna - ta on loodud selleks, et aidata teiste probleeme lahendada. Ent temast saaks ka hea nõustaja, õpetaja ja õigusvaldkonna töötaja. 


SEA aastal sündinute ideaalne ametipost : HEATEGEVUS, SOTSIAALTÖÖ

Ta oskab väga hästi suhelda. Ta on mõistev ja hooliv, oskab teisi ära kuulata ja sobib selle tõttu hästi heategevusega seotud ametite ning sotsiaaltöö peale. Ta on valmis astuma teiste kaitseks välja ja seisma nende eest, kes ise seda ei suuda. Ta leiab inimestega alati kontakti ja äratab kaastöötajates austust.




Kommentaare ei ole