{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja 2024. aasta horoskoop

    TERVIS 21. jaanuarist kuni 3. septembrini on Pluuto sinu märgis. Pluuto aitab sul vabaneda kõigest, mis sin...

 


 

TERVIS

21. jaanuarist kuni 3. septembrini on Pluuto sinu märgis. Pluuto aitab sul vabaneda kõigest, mis sind koormab ja muretsema paneb. Pluuto viib minema su hädad ja vaevused, su hirmud ja kartused. Pluuto aitab sul uskuda rohkem iseendasse ja leida jõudu enda seest. Sellel aastal õpid sa paremini ennast tundma. Märtsi ja juuni vaheline periood võib kaasa tuua natuke stressi ja suuremaid pingeid, juulist detsembrini peaksid sa tundma ennast jälle väga hästi. 


TÖÖ

Veebruar ja märts soosivad suuremat ametialast suhtlemist, mitmed kokkulepped saavad sellel perioodil sõlmitud. 9. veebruari noorkuuga algab uus kuus kuud kestev tsükkel sinu tööalases elus, mis toob kaasa palju häid võimalusi ja muutusi. 23. aprilli täiskuuga sulgub aga eelmine poole aastane tsükkel, sellel ajal peaksid sa kokkuvõtte tegema möödunud kuuest kuust. 26. mail siseneb Jupiter Kaksikute märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Kui sa tahad midagi oma elus muuta, on see kõige õigem aeg, et tulla oma mugavustsoonist välja ja vahetada suunda. 24. septembrist alates saadab sind suur edu. Selleks ajaks tead sa juba, mida sa tahad ja mida sa enam ei taha. 12. novembril avaneb uus peatükk sinu ametialases elus, mis peaks olema paremini kooskõlas sinu soovide ja igatsustega. 

 

 


ARMASTUS

6. veebruarist kuni 23. märtsini on kohtumiste planeet Merkuur ja armastuse planeet Veenus sinu märgis, tuues su ellu õnne ja armastust, muutes su olemasolevaid suhteid paremaks ja tugevamaks ning viies sind kokku õigete inimestega. 3. juulist kuni 16. augustini toovad planeedid sulle taas õnne armastuses. Veenus on opositsioonis Pluutoga sinu märgis juulikuus, soovitades sul muuta seda, mida sa muuta tahad. 4. augusti noorkuuga algab uus poole aastane tsükkel. See ajavahemik paneb paljusid Veevalajaid loobuma oma kallist vabadusest. 16 - 29. augustil on Merkuur retrograadis, see aeg võib kaasa tuua pettumusi, illusioonide purunemist, ärritumisi, arusaamatusi ja pingeid. Alates 8. detsembrist on Veenus opositsioonis Marsiga, sa võid kohtuda oma elu armastusega või lõpetada olemasoleva suhte. 


SUHTED

2-26. aprillist on Merkuur retrograadis, see võib kaasa tuua erinevaid suhteprobleeme lähedastega. Merkuuri retrograad leiab aset Jäära märgis, mille tõttu valitsev õhkkond võib olla pingelisem. Uus pingeline periood toimub 27. novembrist kuni 16. detsembrini, seekord võib Merkuuri retrograad aga rikkuda suhteid sõpradega. Jälgi paremini nendel ajavahemikel seda, mida sa ütled. Katsu hoida madalamat profiili ja oota paremad ajad ära. 26. mail siseneb Jupiter Õhumärki, tänu sellele peaksid ka suhted teistega paranema. 


2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole