{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse 2024. aasta horoskoop

     TERVIS Sa peaksid tundma ennast palju paremini sellel aastal ja palju kergemana, vabanenuna suurest koorma...


 

 

 TERVIS

Sa peaksid tundma ennast palju paremini sellel aastal ja palju kergemana, vabanenuna suurest koormast ja seda kuni 3. septembrini, kui Pluuto sinu märki tagasi saabub. Seni aga peaksid sa tundma end paremini, kui kunagi varem ning pakatama heast energiast. Sa leiad tagasi oma hingerahu ja tänu sellele muutub su tervis palju tugevamaks. Jupiter on harmoonilises aspektis sinu märgiga kuni 26. maini ja saadab sulle jõudu ning vastupidavust. Septembris aga tuleb sul enda eest rohkem hoolitseda, sest sellel ajal võid sa tunda suuremat väsimust ja kurnatust, kuna Puuto seab end sisse sinu märgis kuni 20. novembrini. Ent sellel on ka hea pool, sest ta aitab sul vabaneda sellest, millest sa vabanema pead, et oma eluga paremini edasi minna. 

 

 

TÖÖ

Uus aasta algab sinu jaoks väga hästi, planeet Marss jõuab sinu märki ja võtab sind oma kaitsva tiiva alla. Marss aitab sul oma positsiooni kindlustada, muutes sind enesekindlamaks. Marss toetab sind kõikides ettevõtmistes ja aitab sul oma plaane ellu viia kuni 23. märtsini. Jaanuarikuu noorkuu sinu märgis toob sulle kaasa uusi väljakutseid. 25. märtsi täiskuu ajal lõppeb ära üks tsükkel sinu tööalases elus, mis algas eelmisel septembril. See aga tähendab, et sul tuleb kokkuvõte teha möödunud poolest aastast. 30. juunil siseneb Must Kuu sinu elu missiooni sektorisse, jäädes sinna järgnevaks üheksaks kuuks. Tänu sellele on sul 9 kuud, et viia ellu oma unistused, plaanid, eesmärgid ja soovid. Ãœheksa kuud, et välja selgitada, mida sa tegelikult tahad oma elus teha, mõtelda oma karjääri peale, leida tasakaal oma elus, panna prioriteedid paika. 30. augustist kuni 14. oktoobrini on sind ees ootamas rahulikum periood, asjad peaksid sujuma iseenesest ilma, et sa peaksid seejuures pingutama või vaeva nägema. 

 

 

ARMASTUS

Veenus ja Marss on sinu märgis aasta alguses, tuues su ellu õnne ja armastust. Mitmed ilusad kohtumised peaksid just sellel perioodil aset leidma. 10. juunist kuni 21. juulini toob Marss Sõnni märgis su ellu kirge ja romantikat. 5. juuli noorkuuga algab uus poole aastane tsükkel sinu armuelus. Juuni keskpaigast kuni juulikuu keskpaigani tegutsevad Merkuur ja Veenus käsikäes, hoolitsedes selle eest, et sa kohtuksid suvel selle õige inimesega või muudaksid oma suhet elukaaslasega lähedasemaks. September tuleb kuumem, kui tavaliselt, Marss on sinu suhete sektoris, muutes sind sensuaalsemaks. 12. novembril tuleb Veenus sinu märki tagasi ja viib ära kõik pinged, kahtlused ning arusaamatused. 

 

 

SUHTED

Merkuur on retrograadis 2-26. aprillini, see võib aga põhjustada suuremaid möödarääkimisi ja arusaamatusi lähedastega, konflikte ning pingeid. Ära muutu liiga impulsiivseks, see võib sulle endale kalliks maksma minna. Saturn soovitab sul alates 30. juunist võtta rahulikumalt ja olla parem nii iseenda, kui teiste vastu. Katsu näidata välja ka suuremat kaastunnet. 


2024. aasta horoskoop



Kommentaare ei ole