{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Armastus Hoia endal silma peal, eriti nädala alguses! Sa oled siis eriti ägedas tujus ja võid öelda midagi, mida sul h...


 

 

 Armastus

Hoia endal silma peal, eriti nädala alguses! Sa oled siis eriti ägedas tujus ja võid öelda midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. Hoia keelt rohkem hammaste taha selle asemel, et öelda midagi, mis teistele võib haiget teha. Ehkki su lähedased on sinu tujumuutustega juba harjunud, tundes sind nii hästi ja andestavad sulle alati kõik, sellest hoolimata on ka nendel piirid. Kahju oleks tülli minna mingil tühisel põhjusel inimesega, kes on sulle kallis. 

 

Töö

Katsu paremini organiseerida oma tööasju ja saavutada paremaid tulemusi. Ära hakka teiste abile lootma jääma seekord, sest su töökaaslastel on sellel nädalal ilmselt omad probleemid lahendada. Mis puutub rahaasjadesse, siis on sul väga head väljavaated praegusel hetkel. Kui sul on raha, mida investeerida, siis tee seda, sest suured summad on mängus.

 

 

 

Tervis

Hoia enda tervist natuke rohkem ja hoolitse enda eest. Võta aega puhkamiseks. Sa oled närvilisem ja selline pinge ei tee sulle head, vaid võib sulle endale kalliks maksma minna. Sa ei saa ise ka aru, milline sa praegu oled. Tee hingamisharjutusi või mediteeri. 

 

Tuju 

Suure väsimuse ja kurnatuse tõttu on su tuju ilmselt halb

Kommentaare ei ole