{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Armastus Kui su elus on keeruline aeg hetkel ja su suhe on ummikus, pead sa võtma aega iseendale ja looma natuke selgu...


 

 

 Armastus

Kui su elus on keeruline aeg hetkel ja su suhe on ummikus, pead sa võtma aega iseendale ja looma natuke selgust oma peas. Sa vajad aega iseendale, et aru saada, mida sa tegelikult tahad. Ära sunni ennast, kõige parem on rääkida sellest, mis sul südamel on ja teha seda võimalikult taktitundeliselt. Need, kes sind armastavad, saavad sinust aru ja mõistavad sind. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda inimesega, kelle vastu sul kohe suured tunded tekivad aga võib ka juhtuda, et huvi pole vastastikune. 

 

Töö 

Sa saad kõikidest takistustest üle, mis sellel nädalal su teele tulevad ja haarad kõikidest headest võimalustest kinni. Sind on ees ootamas kiire ja sündmusterohke nädal. Mõned su kolleegid võivad sind su eesmärkidest kõrvale juhatada aga kui sa oled nende kavatsused läbi näinud, ei lase sa end enam haneks tõmmata. Tõenäoliselt ei muretse sa oma rahaasjade pärast ja sul ei ole vaja karta selle külje pealt ühtegi halba üllatust. 

 

 


Tervis

Sa peaksid olema väga heas vormis. Mis oleks, kui sa teeksid natukene sporti? Sa leiad kogu aeg häid vabandusi, miks mitte trenni teha. Isegi, kui sa ei ole suur spordisõber, on siiski alasid, mis võivad ka sulle sobida ja sulle huvi pakkuda, hoides samal ajal su kehalist vormi ning tervist. 

 

Tuju 

Asjad hakkavad liikuma

Kommentaare ei ole