{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Kira van der Heide   TERVIS ...

 

foto : unsplash / Kira van der Heide

 

TERVIS

Kui sa oled majanduslikult kindlustatud ja su ümber on need, kes on sulle kallid, tunned sa ennast hästi. Hea uudis on see, et kuni 26. maini saadab sind hea õnne planeet Jupiter. Jupiter hoiab sul silma peal ja hoolitseb selle eest, et sul kõik hästi läheks. Tänu Jupiterile peaksid sa tundma ennast hästi. Maikuus muudavad su tervist tugevamaks kõik planeedid sinu enda märgis (Uraan, Jupiter, Veenus ja Päike), aidates sul paraneda väikestest terviseprobleemidest, mis sind kimbutada võivad. 15. novembri täiskuu sinu märgis toob sulle samuti head õnne kaasa, tänu sellele peaksid sa lausa pakatama heast tervisest. 

 

 

 

TÖÖ

Hea õnne, raha ja edu planeet Jupiter on sinuga kuni 26. maini. Tänu Jupiterile on sul kõik võimalused, et oma eesmärke ellu viia ning edu saavutada. Veebruaris pead sa leidma oma suuna ja tegutsema õigel hetkel. 8. mai noorkuuga sinu märgis algab uus tsükkel sinu elus, tänu sellele oled sa valmis uuteks väljakutseteks. 10. juunist kuni 21. juulini on Marss aktiivne. Marss soovitab sul anda endast parim, tuues sulle kõik head võimalused kätte, mille abil oma eesmärgid ellu viia. Juulis võib toimuda kerge tagasilangus, kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda sooviksid. Ära unusta puhata parem juulikuus, nii saad sa oma patareid taas täis laadida. Merkuur ja Marss soovitavad sul võtta tempot maha ja mõtelda vähem tööasjadele. 19. augustil on taevas täiskuu, mis viib minema kõik sinu kahtlused ja kõhklused ning täidab su pea uute ideede ja plaanidega. Veenus toetab sind kõikides ettevõtmistes alates 8. detsembrist. 

 

 


ARMASTUS

Terve selle aasta jooksul soovitab Must Kuu sul muuta oma paarisuhet tasakaalukamaks. Sinu planeet Veenus, mis on sinu märgis 30. aprillist kuni 24. maini, toob su ellu tõelist ja omakasupüüdmatut armastust ning palju ilusaid hetki. Seejärel saadab Marss sulle head energiat 10. juunist kuni 21. juulini. See periood peaks tulema eriti kirglik ja sensuaalne. Veenus on Skorpioni märgis 24. septembrist kuni 18. oktoobrini, panne sind rohkem mõtlema armastuse peale. 1. novembri noorkuuga algab uus peatükk sinu eraelus. Ilmselt tuleb sul teha valik ja otsustada, mida sa tahad uude aastasse kaasa võtta ja vabaneda sellest, mis on muutunud koormavaks. 


LÄHEDASED

Must Kuu soovitab sul valida paremini, kellega sa suhtled aasta esimesel poolel. Veebruaris ei ole Uraani ja Merkuuri aspekt kõige parem, see võib põhjustada arusaamatusi ja möödarääkimisi. Merkuur on retrograadis 6 - 29. augustini, pannes sind üle vaatama, millised on su suhted. Märtsis, juunis ja septembris kohtud sa uute inimestega, kellega sul tekivad väga lähedased suhted.

Kommentaare ei ole