{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Head uut aastat!  Sind on ees ootamas üsna põnev ja üllatusterohke nädal. Kõikide märkide järgi peaks see nädal sulle ...


 

 

 Head uut aastat! 

Sind on ees ootamas üsna põnev ja üllatusterohke nädal. Kõikide märkide järgi peaks see nädal sulle raha juurde tooma. Marss saadab sulle kuni neljapäevani ka head energiat, tänu sellele oled sa ambitsioonikamaks. Marsi aspekt on praegusel hetkel väga hea. Täna aga on Kuu ikka veel sinu sõbra Neitsi juures, tänu sellele peaksid sa olema heas tujus. Saa tead, et sa ei ole üksi, et lähedased on su ümber, südames ja mõtetes, see aga ongi kõik, mida sa eluks vajad. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis ära kiirusta selle armastuse leidmisega. Ega üksi olemine ei tähenda tingimata seda, et sa peaksid õnnetu olema. Ole praegu lihtsalt õnnelik, et saad teha seda, mida su süda tahab. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaks su suhe olema hea ja sa oled õnnelik.


Töö

Sul võib olla raske täna oma tööle keskenduda. Jää igas olukorras rahulikuks ja katsu ennast motiveerida. Tee kõike nii nagu peab ja kõik läheb hästi. Ära unusta ka pausi teha.

 

 


Tervis

Võib-olla oled sa väsinud eilsest õhtust ja selle tõttu natuke närvilisem. Kui sa tunned, et sul on vaja oma energiat kuhugi kulutada, siis tee näiteks sporti, see aitab ka pead tuulutada.


Raha

Üks hea uudis on sind täna ees ootamas.

 

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju tuleviku pärast



Kommentaare ei ole