{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Head uut aastat! Täna ei ole sa võib-olla kõige paremas tujus millegi pärast, mis sind rõhub. Juba kolmapäeval peaksid...


 

 

 Head uut aastat!

Täna ei ole sa võib-olla kõige paremas tujus millegi pärast, mis sind rõhub. Juba kolmapäeval peaksid sa aga oma hea tuju ja rõõmsa meele taas tagasi saama. Marsi aspekt ei ole sinu märgiga kõige parem ja see on ka põhjuseks, miks kõik sind praegusel hetkel ärritab. Katsu ennast ja oma tundeid paremini kontrollida. 

 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaks sind ees ootama üsna hea päev, te võite teha uusi plaane uueks aastaks. Ole avatud kõikidele ettepanekutele ja tee ka ise omalt poolt ettepanekuid, mis võiksid teie omavahelist suhet parandada. Kui sa oled vallalline, siis võib sul praegusel hetkel olla ainult see probleem, et keda jätta ja keda võtta.

 

Töö

Ilmselt oled sa hajameelsem ja kohmakam. Ära ütle ega tee midagi, mis võiks kedagi solvata. Ja kui selline asi peakski juhtuma, siis vabanda kohe, kui võimalik. Enne, kuisa midagi ütled, mõtle, kas see ikka on vajalik.

 

 

 

Tervis

Saturn aitab sul teha õigeid otsuseid ja parimaid valikuid. Hea oleks, kui sa siiski hoolitseksid rohkem enda eest.

 

Raha

Täna ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda.

 

Väike nõuanne: ära pööra tähelepanu kuulujuttudele

 

 



Kommentaare ei ole