{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni 2024. aasta horoskoop

  foto : pixabay / TomaszProszek   TERVIS Aast...

 

foto : pixabay / TomaszProszek

 

TERVIS

Aasta alguses tunned sa ilmselt vajadust rohkem liikuda ja olla tegevuses. Kevadel oled sa energiat täis. Juulis võid sa tunda kerget väsimust, mis võib olla seotud sisemiste pingetega, sest kõik ei pruugi minna sinu soovide kohaselt. Võib-olla pead sa ka tegema asju, mida sul pole mingit tahtmist teha, see aga tekitab stressi ja kurnab ära. Novembris saadavad planeedid sulle jälle head energiat ning motivatsiooni. Sa saad uut hoogu juurde, et oma plaane ellu viia. Planeedid juhatavad sind õiges suunas. 

 

TÖÖ

Aasta esimesel kolmel kuul aitab Saturn sul viia oma eesmärke ellu ning näha kaugemale. Samuti aitab ta sul vabaneda liigsetest kohustustest, mis on hakanud sind koormama. Merkuur on retrograadis 2-26. aprillini, soovitades sul olla ettevaatlikum ja teha arukamaid valikuid. See on õige aeg, et planeerida oma tööalast tulevikku, vaadata üle oma kriteeriumid, soovid ja vajadused. Teisel trimestril hakkad sa viima oma plaane ellu, liikudes selle suunas, mis sulle huvi tõeliselt huvi pakub ja mida sa tahaksid teha. 

 

Tõenäoliselt ei taha sa enam sundida end tegema tööd, mis ei paku sulle mitte midagi. 3. juulist kuni 16. augustini toetavad planeedid aga kõiki sinu ettevõtmisi, aidates sul oma plaane ellu viia ja karjääri teha. 4. augusti noorkuu ajal peaksid sa saama häid uudiseid, mis on seotud sinu tööasjadega. 16 - 29. augustini on Merkuur retrograadis uuesti, soovitades sul varuda kannatlikkust ning hoida meeles, millised on sinu tugevad küljed. Õpi ennast väärtustama. Septembris on planeedis sinuga, aidates sul õiget suunda leida, tuues sulle head õnne ja raha kaasa. 


ARMASTUS

Jupiter toetab sind kuni 26. maini, tuues su ellu armastust. Tänu Jupiterile saab sinu eraelu uue hoo sisse ja kõik asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Veebruari keskpaigas ainult on planeetide seis ainult natukene pingelisem, võib juhtuda, et see paneb sind kahtlema oma suhte tulevikus ning selle tõttu tuleb sul prioriteedid paika panna. Märtsist maikuuni aga muudab Marss su suhet kirglikumaks ja sensuaalsemaks. 10. juunist kuni 21. juulini toetab Marss jälle sinu paarisuhet, äratades su tunded üles ning tuletades meelde, milline oli teie suhe alguses. 

 

 

Ilus ajajärk on sind ees ootamas 24. septembrist kuni 3. novembrini, kui armastuse planeet Veenus ja suhete planeet Merkuur on sinu märgis, tuues su ellu õnne armastuses. Kui sa oled vallaline, peaksid mitmed ilusad kohtumised just sellel ajal aset leidma. Oktoobris aga peaksid sa nautima rahulikku suhet. 


LÄHEDASED

Aasta alguses saad sa teada, et sa ei ole üksi, vaid sind toetatakse ja aidatakse vajaduse korral. Seda on hea teada, et su lähedased ei jäta sind maha. Suhe paari inimesega peaks muutuma veelgi lähedasemaks peale seda, kui te olete südamest südamesse rääkinud ja sa saad kuulda asju, millest sul aimugi polnud. Juulikuus võivad mõned arusaamatused või möödarääkimised pingeid tekitada, võib juhtuda isegi, et sa lõpetad mõne inimesega täielikult suhtlemise. 1. novembri noorkuul sinu märgis on sinu jaoks aga toredaid üllatusi varuks. 


2024. AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole