{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

    Armastus Sa teed kõik, et hoida kodurahu ja oma paarisuhet. Kui sa oled vallaline, siis oskad sa oma tugevaid külgi esi...

 


 

Armastus

Sa teed kõik, et hoida kodurahu ja oma paarisuhet. Kui sa oled vallaline, siis oskad sa oma tugevaid külgi esile tõsta ja silma paista. Võimalik, et üks töökaaslane teeb sulle lähenemiskatseid. Ole siiski ettevaatlik ja mõtle järele enne, kui sa hakkad ära segama tööasju ja armastust. Teiste elus võib aga üks ilus kohtumine sellel nädalal aset leida või siis suhte alguse kirg tagasi tulla kõige ootamatumal moel. Kõige keerulisem on ilmselt mitte selget mõistust seejuures kaotada. 

 

Töö

Sul on praegusel hetkel väga head ideed, mis pakuvad kõigile ja millega isegi kõige nõudlikumad jäävad rahule. Tõenäoliselt räägitakse sinust hästi ja sinu järele kasvab nõudlikkus. Tee õiged valikud ja haara kõikidest headest võimalustest kinni. 

 

 

 

Tervis

Sa oled hakanud liiga palju sööma, see aga ei tee su tervisele head. Katsu piirata magusa tarbimist, sest su maks vajab kiiremas korras puhkust. Samuti ära unusta rohkem liikuda, see teeks su tervisele samuti head. 

 

Tuju 

Ãœsna hea

Kommentaare ei ole