{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Armastus Sa oled liiga muutliku meelega ja lased ennast liiga palju mõjutada, sa oled valmis armuma iga päev viis kord...


 

 

 Armastus

Sa oled liiga muutliku meelega ja lased ennast liiga palju mõjutada, sa oled valmis armuma iga päev viis korda päevas. Vaata ainult ette, et sa ei satu halbade kavatsustega inimeste otsa, kes võivad su südamele haiget teha ja panna sind kannatama. Kui sa oled juba kellegagi koos, ei ole sul ilmselt jõudu, et vaielda. Sa teed kõik, et hoida pingeid eemal ja oled valmis palju alla neelama ning enda peale võtma. Seega ei ole sind ees ootamas kõige parem nädal nagu sa isegi aru saad aga täiesti võimalik, et sellel nädalal on sinu jaoks üks ilus üllatus kõigest hoolimata varuks. 

 

 


Töö

Ãœldiselt tundub, et suuremad probleemid peaksid kaduma ja asjad võtavad rahulikuma suuna. Viimasel ajal on sul võib-olla olnud tunne, et kõik läheb liiga ruttu või on su teel olnud liiga palju takistusi. Lõpuks ometi saad sa rahulikumalt hingata. Ole iseenda ja teiste vastu siiski parem ja ära hakka süüdistama kedagi asjades, mille tagapõhja sa ei tea. Parem on hoida kokku. Hoia ka oma rahaasjadel paremini silma peal. 


Tervis

Sa peaksid lausa pakatama heast energiast. Nii palju head energiat pole planeedid ammu kellelegi saatnud. Tänu sellele peaks su tervis paranema. Ära ainult ennast ise liigselt ära kurna ja vali paremini, mida sa sööd. 

 

Tuju

Mida paremas tujus sa oled, seda parem nädal sind ees ootab

Kommentaare ei ole