{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naise kiri oma mehe armukesele

  foto : unsplash / Hannah Olinger    "Tänan sind, Jennif...

 

foto : unsplash / Hannah Olinger

 

 "Tänan sind, Jennifer!

Ma tänan sind, et sa jätsid oma hambajäljed minu mehe rinnale eelmisel ööl. 

Ei, tõesti, suur tänu sulle selle eest. Sa isegi ei tea, millisest õudusest sa meid päästsid sellega, mind ja mu lapsi. 

Et sind selle eest tänada, mida sa meie heaks tegid, ma annan sulle oma mehe. Seejuures aga pead sa arvesse võtma järgmisi reegleid:


1. Sul tuleb teda rahaliselt toetada

Ma ütlen seda sellepärast, et meil on kaks last ( aga seda tead sa juba isegi, eks ole ju? ). See tähendab, et ta peab andma märkmisväärse summa oma palgast laste toetamiseks just nii nagu nad seda väärt on. Pea samuti meeles, et mehe soovil sai minust 11 aastat tagasi koduperenaine, seega ma eeldan, et ta hakkab ka mulle elatist maksma. Sellepärast unusta tema raha, sest mul on selleks rohkem õigusi, kui sinul. 

 

2. Sa pead talle uued riided ostma

Just nii! Sest kui ta täna hommikul duÅ¡i alt tuli ja ma avastasin sinu võluvad hambajäljed tema rinna peal, tekkis üks kole must auk korraga meie majja, mis neelas kõik mehe riided ära. Seega tuleb ta sinu juurde peaaegu paljalt (sul veab). Hea on selle asja juures see, et sa võid teda riidesse panna nii nagu tahad. Kasuta oma kujutlusvõimet ära, tee, mida iganes tahad: osta talle kaelarihm, nahast püksid või sipukad. 

 

 

 

3. Kahjuks ei saa sa kõiki nädalavahetusi temaga koos veeta

 Sest ta peab siis oma lastega koos olema. Võttes arvesse, et ta tunnistajate juuresolekul ütles (mitme inimese ees), et sa oled kõigest suvaline lits, kellega ta kohtus mingis kahtlases kohas, ei ole sinul õigust viibida nende koosviibimiste juures juba ainuüksi minu laste turvalisuse pärast. Lihtsalt infoks : samade põhjuste pärast on kokkusaamiste arv ka piiratud ja kuulub järelvalve alla. Ja üleüldse, mida teeb üks korralik pereisa mingis kahtlases urkas? 

 

4. Ära arva, et su elu saab olema meelakkumine

Ma tean, et ta ei ole enam võimeline naisele rahuldust pakkuma. Sellest ajast, kui tal autoavarii oli neli aastat tagasi, on tal seljaga probleeme ja selle tõttu ei ole ta enam selline mees voodis nagu varem. Kahju lausa sinust, sest enne oli ta tasemel ja ta tahtis ainult seda teha. Nüüd on aga asjad teisiti, ilmselt veendusid sa ise selles eile. Kusjuures, järele mõteldes, ma võin sulle kohe ütelda, et ma olen kõike proovinud aga seda  probleemi ei saagi ravida, seega oleks hea, kui sa sellega kohe arvestaksid.


5. Ära mõtlegi, et sa saad teda mulle tagasi saata

Kuidas ka ei ole, ma ei taha teda enam. Sellest hetkest, kui ta sind puudutas, rikkus ta kõik ära, mis meie vahel oli. Ma olin tema elu armastus nagu ta ise seda mulle kogu aeg kordas. Ära siis imesta, kui sa ei ole piisavalt tasemel, sa ei küüni minu kõrgusele nagunii, milleks endale illusioone teha, nagunii ütleb ta sulle seda varem või hiljem. Sa ei saa tema kõrval õnnelikuks. 

 

 


6. Ta sõimab su näo täis

Ta ütles mulle seda, valades krokodillipisaraid mu ees. Tegelikult mind isegi ei huvita, mida sa mõtled või mida sa arvad. Mul on sinust täiesti ükskõik. 


7. See ei kuulu küll reeglite juurde, võta seda kui sõbralikku nõuannet, mis ma sulle annan

 Ma teen edaspidi kõik, mis minu võimuses, et ta saaks aru, mida ta teinud on ja et ta hakkaks sind vihkama. Ma vihkan sind selle eest, et sa oled mu pere lõhki ajanud ja rikkunud ära minu ja mu laste elu. Ma tunnen oma meest paremini, kui sina, ma elasin ikkagi temaga 11 aastat koos. Ma tunnen, et mul on selleks täielik õigus ja ma leian, et see on igati õigustatud. Juhul, kui see küsimus peaks sul peast läbi käima.

Seega, ma tänan sind, kahtlasest urkast pärit vaene lits, kelle nimi on Jennifer, et sa jätsid oma hambajäljed minu mehe rinnale eelmisel öösel ja et sa tegid mulle selgeks, et mina ja mu kaks last ei loe sinu jaoks mitte midagi. Ma plaksutan sulle kahe käega.

TA ON SINU OMA!"

Kommentaare ei ole