{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa teadma pead, kui sa armastad Vähi tähtkujus sündinud inimest

    Vähi tähtkujus sündinud inimesed jätavad harva kedagi ükskõikseks, nad saavad kõigiga hästi läbi. Nad on suure s...

 

 
Vähi tähtkujus sündinud inimesed jätavad harva kedagi ükskõikseks, nad saavad kõigiga hästi läbi. Nad on suure südamega inimesed, tähelepanelikud ja hoolivad teiste vastu, lisaks varustatud ka hea huumorimeelega.




1. Vähi tähtkujus sündinud inimene teab, mis on armastus
 
Kui sa peaksid talle kuidagi haiget tegema, siis isegi, kui ta teeb kõik, et varjata oma tundeid, näed sa tema näost, mis ta südames toimub. Vähi tähemärki valitseb emotsionaalne Kuu ise ja selle tõttu ta ongi nii tundlik ja võta kõike südamesse. Nii nagu Kuul on faasid, tunneb Vähk ennast erinevalt eri aegadel. Ent armastada oskab ta nii nagu keegi teine sind veel armastanud ei ole. 
 




2. Vähi tähtkujus sündinud inimene ei jäta sind maha

Ta jääb sinu kõrvale nii headel, kui ka halbadel aegadel. Rasketel aegadel ei lase ta sul kukkuda, vaid on valmis minema koos sinuga läbi tormi, toetades sind nii kaua, kui võimalik.

Sa ei tunne ennast kunagi üksi tema kõrval, sest paremini, kui keegi teine teab ta, kuidas sinu eest hoolitseda.


3. Ta varjab tihti oma tõelisi tundeid
 
 Talle meeldib kuulata teisi inimesi ära ja ta oskab head nõu anda. Enda isiklikest tunnetest räägib ta aga harva. Ta ei taha olla teistele koormaks ja katsub leida võimalusi, kuidas oma probleeme ise ära lahendada. Kui ta on sind aga usaldama õppinud, võib ta jagada sinuga oma mõtteid ja tundeid. Ent sa pead temaga kannatlikust varuma ja mitte solvuma, kui ta seda ei tee. 


4. Ta kardab, et teised ei saa temast aru
 
Vähi tähtkujus sündinud nimesel on oma sisemaailm, ta kardab, et teised ei saa temast aru ega mõista seda, mis tema hinges toimub. 
 


5. Ta on suure kujutlusvõimega
 
Ta vajab loomingulist tegevust, kus ta saab oma annet ära kasutada ja ellu rakendada. Temast saaks hea kunstnik või kirjanik või isegi muusik. Ta ei sobi aga üldse tavalise kontoritöö peale. 
 
 




6. Ta vajab aega, et olla üksi

Igapäevaelu kiire rütm mõjub talle üsna kurnavalt. Ta vajab aega iseendale, et olla üksi oma mõtete ja tunnetega. Ta peab võtma aega maha, et laadida oma patareid täis. Kuna ta on nii tundlik ja võtab kõike südamesse, väsitab see teda üsna palju.  


7. Ta mõtleb kõigepealt teistele ja alles siis iseendale

Vähi tähtkujus sündinud inimene on parim sõber, kes sul olla saab.


8. Kui ta sind piisavalt tunneb, võib ta lobiseda sinuga terve öö
 
Ta on rahulik ja pigem reserveeritud olekuga aga kui ta on sind lähemalt tundma õppinud, võib ta lobiseda sinuga kõigest terve öö ja rääkida sulle oma universumist, armastusest, filosoofiast ja kõigest muust. Sa ei tunne temaga kunagi igavust. 


Kommentaare ei ole