{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et teie vahel ei ole tõsist suhet

foto : pexels / George Millton      Olles mõne inimesega ju...

foto : pexels / George Millton

 

 

 Olles mõne inimesega juba mitu korda kohtunud, võid sa hakata mõtlema, kuhu see suhe lõpuks viib. Mõnikord on kohe alguses selge, et sellest suhtest asja ei saa. Sa võid tunda ennast hästi selle inimesega ja sul on tore temaga koos olla, sellepärast sa mõtledki, kas see suhe kord muutub tõsiseks või mitte. Millised märgid näitavad, et teie vahel ei ole tõsist suhet. 


Lühikesed vastused sõnumitele

Ta vastab sinu sõnumitele lühidalt ja nii napisõnaliselt, kui võimalik ilma uurimata, kuidas sul läheb ja mida sa teed või kuidas sa end tunned. Ta on pealiskaudne ega hakka uurima lähemalt mitte midagi. Oma isiklikest eludest ei hakka te rääkima, sellel pole mõtet, sest teie vahe ei ole ju sellist suhet. 


Tore on koos olla aga ei midagi enamat

Kui sa tahad peole minna, on ta tore kaaslane, sest temaga juba igav sul ei hakka. Kõik teie plaanid ongi sellised pealiskaudsed : "Kui mul sel päeval peaks aega üle jääma, ma võtan sinuga ühendust!". Ilmselt saad sa ise ka aru, et midagi tõsist teie vahel olla ei saa. Kõik jutuajamised piirnevad lausetega : "No miks mitte, ", "No vaatame,", "Lahe ju," . Mitte midagi kindlat seega. 

Ometi te saate kokku sinu või tema juures aga ei räägi isiklikest teemadest. Te ei tee kingitusi, ei tee ühiseid plaane ega organiseeri midagi. Te vaatate lihtsalt koos mõnda head filmi ja teil on tore koos olla. 

 

 

 

Nalja tegemine

Naer on tervislik. Kui aga iga jutuajamine käib suure nalja tegemise saatel ja muutub suureks šõuks, ei ole teie vahel ilmselt tõsist suhet. Aeg-ajalt tahavad kõik naerda aga mitte tõsistest teemadest rääkides. 


Sõbralik suhe

Kui te üksteisega rääkides kasutate sõnu : "Hei, sina seal!" ja "Kuule sina!", selle asemel, et öelda "Kallis," ja "Musike", on kahtlemata teie vahel rohkem sõprust, kui armastust. 

Teie vahel pole vähimatki romantikat, mis muudaks suhet lähedasemaks. Lihtsalt tavalised : "Head õhtut!" ja "Kuidas läheb?". 


Üksiku elu

Teil on mõlemal oma elu ja see on väga hea. Kui see suhe sarnaneb aga rohkem "igaüks hoolitsegu ise enda eest", on see ilmselt märgiks, et teie vahel ei ole tõsist suhet. Kui inimene ei tunne huvi sinu maailma vastu ja sina tunned, et sinul pole tema elus kohta, olete te nagu kaks laeva, kes öösiti ristuvad. 

Teie vahel ei ole emotsionaalset sidet ja see ongi märgiks, et mingist tõsisest suhtest ei saa juttugi olla.

Kommentaare ei ole