{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et teie suhe on läbi

  foto : pixabay / Mohamed Hassan     Igas paarisuhtes tule...

 

foto : pixabay / Mohamed Hassan

 

 

Igas paarisuhtes tuleb ette nii häid, kui halbu aegu, nii tõuse, kui languseid. Kui su suhe aga sind enam õnnelikuks ei tee ja sul on tunne, et sa oled kõike proovinud aga miski ei muutu, siis on teie suhe ilmselt läbi. 


Kuidas teada saada, kas suhet on võimalik veel päästa? 

Kui inimene on otsustanud, et ta tahab tõesti seda suhet lõpetada, siis ei muuda ta oma arvamust. Tavaliselt on ta juba enda sees asjad läbi mõtelnud ja teab, mida ta tahab. Ainult, et ta ei hakka sellest kohe rääkima oma kaaslasega ja selle tõttu, kui ta seda teeb, on ta kaaslane sellest üllatunud, sest tal ei olnud aimugi, mis tema kaaslase peas toimus. See periood, mil inimene jõuab arusaamisele, et ta ei taha enam seda suhet ja ei suuda enam nii elada ning kuni ta sellest lõpuks räägib oma kaaslasele, on otsekui vaikus enne tormi. 

Spetsialistid soovitavad rääkida aga kohe kaaslasega sellest, kui sa enam ei tea, mida sa tahad. Tavaliselt inimene ütleb tõe välja alles siis, kui ta on oma peas kõik selgeks teinud ja suhte leinamine on tema jaoks läbi elatud protsess. Rääkides aga oma kaaslasega kohe, kui tekivad esimesed kahtlused, on anda teine võimalus oma suhtele. Tavaliselt jääb esimeste kahtluste ja oma kindla soovi teatamise vahele palju aega, mida võiks kasutada hoopis teistmoodi, hoiatades teist inimest selles, mis su hinges toimub. Nii kaua, kui on kahtlusi, on võimalik veel suhet päästa. Kui otsus on kindel ja ümberlükkamatu, on kõik läbi. 

 

 

 

Loomulikult ei ole kerge rääkida oma partneriga oma kahtlustest, sest teine inimene võib ärrituda, saada valesti aru või lihtsalt mitte mõista. Selleks, et olukord käest ära ei läheks, ei maksa teist inimest etteheidetega üle külvata, parem on rääkida sellest, millised on sinu ootused ja soovid, leppides sellega, et kõiges ei ole võimalik olla ühel nõul. Et ühiselt näha, kas koos on võimalik jätkata või mitte. 


Kuidas leinata oma suhet? 

See, kes tahab lahkuda, on juba leinaperioodi läbi elanud oma südames enne, kui ta hakkab seda teemat oma kaaslasega puudutama. Leinaperiood on seda valusam inimesele, kes maha jäetakse. Just tema jaoks on see nagu löök, mida ta ei osanud oodatagi. 

Suhte leinamine käib mitmes etapis. Esimest etappi märgis viha (nii teise inimese, kui iseenda vastu) ja pettumus ning kibestumus. Selle perioodi ajal ei ole hea, kui inimene jääb üksi, ta vajab teisi enda ümber. Mõned inimesed tunnevad peale lahkuminemist soovi olla rohkem üksi, et mõtelda tuleviku peale. Teised sukelduvad uutesse suhetesse, korrates samu vigu nagu eelmine kord või pannes oma partnereid maksma valu eest, mida nad on läbi elama pidanud. 

Õnneks aitab aeg haavu parandada ja näha selgemalt oma tulevikku. 

 

 

Millised märgid viitavad sellele, et suhe on läbi?  

 

 

 


Sa ei tunne enam oma kaaslase vastu huvi

Sind ei huvita, mida ta päeva jooksul tegi, kuidas tal töö juures läks ja kuidas ta end tunneb. Kui sind enam ei huvita see, mida teine teeb ja kui sa ei kuula teda, on see väga halb märk. Sa ei huvitu temast ja teed kõik, et ta leiaks endale kellegi teise, kes oskab teda paremini kuulata. Teie suhe on läbi saamas. 

 

Te elate mõlemad oma elu

Te elate küll koos aga sul on tunne nagu elaksid sa mõne toakaaslasega. Te ei tee mitte midagi koos ja sind ei huvita absoluutselt, kus teine inimene hetkel viibib. 


Ta käib sulle närvidele

Suhte alguses teeb armastus pimedaks ja sa ei näe teise inimese puudusi. Suhte lõpus aga on vastupidi, sa keskendud ainult teise inimese puudustele, olles veendunud, et teine nagunii ei muutu mitte kunagi. Kui kõik tema juures sulle närvidele käib, siis on teie suhe ilmselt läbi saamas. 

 

Sa tunned end hästi ja suudad õnnelik olla ainult siis, kui ta on kaugel sinust

Koos temaga ei suuda sa enam isegi naeratada. Vastupidi, sa oled pinges kogu aeg, kui te oletegi koos või siis kaob su hea tuju kohe, kui sa teda näed. Sa tunned end hästi, kui oled koos oma laste, lähedaste, töökaaslaste või sõpradega. 

 

 

 

 

Teil ei ole ühiseid plaane

Tema on rahul selle eluga, mis tal on, sina oled see, kes nõuab võimatut nagu ta ütleb. Sina tahad midagi muuta. Te ei liigu enam samas suunas. 

 

Sa ei väsinud pingutamast

Sa oled leppinud sellega, et asjad on nii nagu nad on. Kui sa isegi ei viitsi enam vaielda, kui sa oled hakanud mujale vaatama, siis on teie suhe ilmselt läbi. See on vaikus enne tormi. Selle perioodi ajal organiseerid sa oma peas juba oma elu ilma partnerita. 

 

Sa planeerid oma elu ilma temata

Sa kujutad ennast ette ilma temata. Sa mõtled selle peale, mida sa kolides kaasa võtad. kuhu sa üksi reisida võiksid, mismoodi su elu ilma kaaslaseta välja näeks.

 

Sa teed talle ainult etteheiteid ja süüdistad teda

Need vähesed korrad, mil sa temaga räägid, on selleks, et teda milleski süüdistada. Rahulikult suudate te rääkida ainult igapäevase elu organiseerimisest. Kõik ülejäänud teemad tekitavad alati tüli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentaare ei ole