{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et suhe on läbi saamas

foto : pexels/ RDNE Stock Projet      On märke, mis ei peta...

foto : pexels/ RDNE Stock Projet

 

 

 On märke, mis ei peta ja annavad tunnistust sellest, et suhe on läbi saamas. Alati ei tee me neist märkidest välja ja ei taha neid näha aga ometi on nad olemas. 


1. Suhtemine on peaaegu olematu

Suhtlemine on iga paarisuhte nurgakivi. Kui kõik jutuajamised on negatiivsed, kriitilised või ei räägita üldse omavahel enam, viitab see suurele probleemile. See, kui te väldite tähtsamaid jutuajamisi või ei räägi enam, kuidas päev möödus, on märk suhtemisprobleemist. 


2. Teie vahel ei ole enam intiimsust (nagu varem)

Kui lähedane suhe on kadumas (nii emotsionaalne, kui füüsiline), on see märk sellest, et suhe on läbi saamas. Viis, kuidas seksuaalsust kasutatakse probleemide lahendamiseks või mitte lahendamiseks, annab märku suhteprobleemidest. Tuleb vaadata, kuidas seksuaalsus ja vahekorrad on muutunud paarisuhtes. Kui libiido langus on tekkinud aja jooksul ilma väliste teguriteta (väsimus, stress, muud olulised sündmused...), võib probleemi põhjus peituda paaris endas. 

 

 


3. Teil ei ole enam ühiseid plaane

Kui partneritel ei ole enam ühiseid plaane ja huvialasid, annab see märku teineteisest eemaldumisest. Kui teil pole enam ühiseid plaane või kõik sinu plaanid lükatakse tagasi, on see märguanne, et te ei taha enam ennast siduda. 

 

4. Te ei ole võimelised enam oma probleeme lahendama (mis kasvavad üle pea)

Pidevad tülitsemised ilma, et te suudaksite omavahelisi probleeme lahendada, võivad märku anda peatsest lahkuminekust. Probleeme saab lahendada ainult siis, kui mõlemad seda tahavad ja mõlemad selleks valmis on. Kui üks partneritest lükkab kogu vastutuse teise kaela, tekib ummikseis.

 

 


5. Sa ei ole enam tema prioriteet (või vastupidi)

Kui kõikide ettepanekute, kutsete ja tegevuste peale vastatakse kohe EI, on see halb märk. Kui tundub, et üks partneritest ei investeeri enam paarisuhtesse, on see märk, et suhtes on midagi korrast ära.


6. Sa tunned ennast üksi

Kui sa tunned ennast üksi ehkki oled kellegagi koos, on see märk sellest, et teie vahel ei ole enam emotsionaalset sidet. Tuleb ka vahet teha sellel, kas tegemist on püsiva või mööduva nähtusega, sest see on normaalne, kui stressrohketel perioodidel kaob natuke emotsionaalne side. Kui inimene on kohe pinges kohe, kui teine kõrval on ja ärritub teise peale vähimatelgi põhjustel, on teie vahel probleem. 

 

 7. Sa ei igatse enam tema järgi

Igatsuse tunne on samuti märk, mis annab teada, milline on paari emotsionaalne seisund ja mida partnerid tunnevad teineteise vastu. Kui sa ei igatse enam oma partneri järele, võib see viidata sellele, et sa tahad vähem temaga koos olla. Näiteks, kui su kaaslane jõuab igal õhtul hilja koju ega veeda enam üldse oma vaba aega sinuga, on see märgiks, et ta on kaotanud sinu vastu huvi. 

 

 


8. Ta alavääristab sind

Austus on tähtsal kohal igas paarisuhtes. Kui üks teist ei austa ja hakkab teda pilkama ning alavääristama, ei ole suhe enam normaalne. Oma halva tuju väljaelamine teise peal on samuti märk austuse puudumisest, põlgusest või ükskõiksusest.


9. Sa ei usalda enam oma partnerit

Usaldus on igas suhtes tähtsal kohal. Rikutud usaldust on väga raske taastada. Kui üks partner kogu aeg kahtleb selles, mida teine teeb või teha kavatseb, tekitab see umbusaldust täis õhkkonna, mis võib muutuda toksiliseks. See kehtib ka armukadeduse kohta.


10. Verbaalne ja füüsiline vägivald

Igasugune vägivald - nii verbaalne, füüsiline, kui psühholoogiline - on märguandeks, et suhe tuleb ära lõpetada, sest see on muutunud toksiliseks. 

Kommentaare ei ole