{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa võid meest usaldada

    foto : unsplash / PHUOC LE   Millised märgid viitavad s...

 

 

foto : unsplash / PHUOC LE

 

Millised märgid viitavad sellele, et sa võid meest täiesti rahuliku südamega usaldada? 


Ta suudleb su palavikust õhetavat laupa, vaadates sind hooliva ja kaastundliku pilguga, kui sa haigena voodis oled, üleni mikroobe täis ja näed välja nagu rannale uhutud vaal.

Ta tutvustab sind oma sõpradele, töökaaslastele, pereliikmetele ja tahab sinu lähedastega tuttavaks saada. Te olete õnnelikud koos. 

Ta on aus igapäevases elus ja koos sinuga. Ta ütleb sulle, kui ta sinuga mingis asjas nõus ei ole või kui sa eksid. Sa ei pea tema sõnades kahtlema ja võid tema peale kindel olla.

 

 

 

Sa võid tema peale loota. Kui sul peaks mõni probleem olema ja kui ta ei ole just väga hõivatud, leiab ta alati sinu jaoks aega ning helistab sulle. 

Kui sa võtsid jõulude ajal 3 kilo juurde, on ta sama kurb, kui sina. Mitte sellepärast, et sa näed ümaram välja vaid sellepärast, et ta peab kuulama kõiki su hädaldamisi peegli ees ehkki tema arust oled sa ilusam, kui kunagi varem (kusjuures tal on tuline õigus).

Rääkides elust ja armastusest ütleb ta sulle, millised on tema väärtushinnangud ja ootused. Ta teab, mida ta tahab ja mida ta ei taha. Vähemalt ei ole ta mõni tuulelipp.

 Kui sul peaks selg valutama, siis ta masseerib sind, vähemalt üritab nii hästi, kui võimalik.

 

 

 

Kui keegi peaks sinu vastu ebaõiglaselt käituma, siis ta kaitseb sind. Isegi, kui see keegi peaks olema tema enda ema. 

Kui sa oled halvas tujus või väsinud, muutud sa mõnikord metsikuks kiisuks või torisejaks, otsides võimalust, kuidas tülitseda, oled võimeline ütlema väga  teravalt ja nutma mitte millegipärast. Hoolimata kõigest sellest armastab ta sind ikkagi.  

Voodis kuulab ta, kuidas sa hingad, külmetad või hädaldad. Ta katsub sind lohutada nii hästi, kui oskab.

Ta aitab sul oma unistusi ja plaane ellu viia, ta on sinu kõige suurem toetaja. Kõik, mida ta tahab, on see, et sa oleksid õnnelik, sellepärast ei kõhkle ta sulle meelde tuletamast,  kui kallis sa tema jaoks oled. 

Ta sõbrad on nii toredad, et võiksid olla sinu enda sõbrad. Teil on sama maitse ja ta teeb häid valikuid. 

Mõnikord annab ta sulle nõu sinu riietumisstiili, tööasjade või käitumise suhtes. Mitte selleks, et sind muuta vaid selleks, et sind aidata. Sest ta armastab sind sellisena nagu sa oled.

Kui sa tunned masendust, stressi või pingeid, on ta olemas nagu vaja. Mitte liiga lähedal ega liiga kaugel. Iga tema sõna rahustab sind. Sa ei tea, kuidas ta seda teeb aga tal on sinu üle mingi imeline mõju. 

 

 

 

Tal on teine maagiline oskus: oskus su mõtteid lugeda. Kui sa tunned end halvasti, siis ta näeb seda su silmist. Kui sa oled vihane, siis ta näeb ka seda su näost. Kui sa ei kuula teda, siis ta näeb seda. On ka palju asju, mida ta ei näe, nagu see, kui sa oled juuksuris käinud... Aga las see olla. 

Ta on kõigi vastu abivalmis ja hooliv: sõprade, sugulaste, töökaaslaste. 

Ta on aru saanud, kui tähtis on kompromisside tegemine paarisuhtes. Ta on valmis sinu pärast pingutama ja valima seda, mis teile mõlemale meeldib ja mitte ainult talle endale. 

Ta tahab sinu silmis olla ilus. Ta küsib sinu arvamust oma välimuse ja riietumisstiili suhtes ehkki mõnikord võib katkiste pükstega telekat vaadata täiesti rahuliku südamega.

Ta on avatud, räägib sulle oma elust, minevikust, saavutustest, hämaratest külgedest, hirmudest... Ta usaldab sind, see on ka normaalne. Ja see on vastastikune, sest sina usaldad teda ka.

 

 


Kommentaare ei ole