{ads}

HIDE

Viimased

latest

Looduslik botox : tõeline alternatiiv võitluses kortsude vastu

foto : unsplash / engin akyurt     Keegi meist ei pääse van...

foto : unsplash / engin akyurt

 

 

Keegi meist ei pääse vananemisest, küll aga saame me ise midagi ära teha, et hoolitseda oma välimuse eest. Naha vananemine algab juba 25ndast eluaastast. Peale seda hakkavad paljud täheldama seda, et naha seisukord hakkab iga aastaga natukene muutuma. Tekivad esimesed kortsukesed ja kortsud, millega kaasnevad teised märgid, mis annavad märku vananemisest.

Süüdi on selles kõiges aga emake loodus, kes on meid kord juba selliseks loonud. Vananemisprotsessi vastu võitlemiseks on meil vähe võimalusi, lisaks mängib suurt rolli geneetiline pärand ning välised tegurid, mis on seotud eluviisidega. Iga aasta kaotab nahk 1% kollageeni - tegemist on tähtsa valguga, mis aitab hoida naha elastsust. Õnneks on olemas ka vahendeid, mille abil vananemise vastu võidelda. 

 

 

 

Kodune näomask munavalgest on sama tõhus, kui täitesüst

Munavalge sisaldab rohkelt valku, aminohappeid ja toitaineid. Munavalge on nahka pinguldava ja toniseeriva toimega. Paljud botox'i kasutajad on tunnistanud, et munavalge toimib sama tõhusalt, kui täitesüst. 

Maski valmistamiseks tuleb  su lihtsalt määrida munavalget näonahale, lasta seista kuni mask on täiesti kuivanud ning seejärel pesta nägu puhtaks. Ära unusta kanda peale niisutavat kreemi.

Kommentaare ei ole