{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui mees on emotsionaalselt vägivaldne

    foto : unsplash / Priscilla Du Preez   Iga suhte algus ...

 

 

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

Iga suhte algus on tavaliselt ilus. Mõlemad partnerid katsuvad ennast näidata parimast küljest. Peale seda perioodi hakkavad silmad avanema ja sa näed oma kaaslases neid külgi, mida sa kohe ei näinud või ei tahtnud näha. Sa hakkad nägema, et ka temal on vigu ja iseloomuomadusi, millega ei olegi nii lihtne harjuda. Mõnikord võib see muutus, mis inimesega aset leiab, olla nii suur ja ootamatu, et sul tekib tunne nagu oleksid sa hoopis teise inimesega koos.

Armastus teeb pimedaks. Ja mis puutub tunnetesse, siis ei olegi kõige lihtsam vahet teha õigetel ja valedel tunnetel. Me mõtleme paljuski oma tunnete kaudu ega kuula mõistuse häält. Selle tõttu olekski hea näha kohe alguses, millise inimesega sul tegu on ja vajaduse korral see suhe lõpetada, sest mida kauem selline suhe kestab, seda raskem on sul sellest vabaneda.


Ta on manipulaator

Ta võib valetada või kasutada alatuid võtteid ning kavalust selleks, et oma tahtmist saada. Tema käitumine on muutlik. See, kuidas ta on ja millisena ta end üleval peab, sõltub sellest, kellega ta suhtleb parasjagu. Ta kohandab oma isikut ja käitumismaneeri vastavalt vestluskaaslasele.

 

 


Ta on vastutustundetu

Ta ei mõtle oma tegude tagajärgedele. Ta tegutseb hetke ajel, impulsiivsusest, mõtlemata hetkegi sellele, mida tema käitumine põhjustada võib. Ta võib lõhkuda ära midagi väga hinnalist, teha midagi andestamatut. Tea teab, et see on parandamatu aga ta lihtsalt ei mõtle selle peale, sest ta on vastutustundetu. Teda ei huvita, mida teised sellest mõtlevad või arvavad või mida tema käitumine teistele ja temale endale kaasa võib tuua. Kui tegu tehtud, kipub ta aga eitama oma süüd ja seega vastutust. 


Ta on vägivaldne

Ta ei suuda kontrollida oma käitumist ega oma vihahooge. Kui asjad ei lähe nii nagu tema seda tahab, siis tõstab ta ruttu häält, hakkab vehkima ja võib muutuda ohtlikuks, agressiivseks ning vägivaldseks. Keegi ei taha sellise inimesega koos olla.

 

Kommentaare ei ole