{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas petmist tuleks andestada või mitte?

foto : unsplash / Kristina Tipkovic     Ühist vastust sell...


foto : unsplash / Kristina Tipkovic
 

 

Ühist vastust sellele küsimusele ei ole. Kõik sõltub inimesest endast ja tema taluvuse piiridest. Truudusetus ei tähenda alati suhte lõppu. Tähtis on arvestada ka sellega, kas tegemist on kroonilise petjaga või juhtus kõrvalhüpe esimest korda. Mõnikord annab truudusetus ka märku sellest, milline on paari omavaheline suhe ja millised võivad olla nende hetke probleemid. See aga ei tähenda sugugi nagu oleks armastus ja tunded kadunud. 

Kui su kallim on sind petnud, pead sa enesele selgeks tegema, kas sa tahaksid temaga kokku jääda või mitte. Kas teie suhe on väärt päästmist? Kui su kaaslane on siiralt vabandanud ja kahetseb seda, mis juhtus, võiksid sa talle anda teise võimaluse. Kui tegemist on aga kroonilise petjaga, peaksid sa mõtlema, kas sul maksab aga temaga jätkata. 

 

 

Kindlasti peab omavahel aga rääkima kõik asjad lahti. Tähtis on ausus. Rääkige sellest, kuidas see juhtus, miks see juhtus ja milliseid tundeid see sinus tekitas. Katsuge leida oma probleemi põhjus.

Võtke aega, et olla omaette, et paremini mõista, mida te tahate edaspidi teha. 

Hea oleks ka pöörduda suhtenõustaja poolde, kes teab kõige paremini, kuidas teid aidata. 

Kui sa suudad leida endas nii palju jõudu, et andestada, siis minge oma eluga edasi. Kui sa ei suuda, peaksite te lahku minema.



Kommentaare ei ole