{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude 2024. aasta horoskoop

foto : pixabay/ HeckiMG      TERVIS Veebruaris...

foto : pixabay/ HeckiMG

 

 

 TERVIS

Veebruaris ja märtsis peaksid sa ennast tundma väga hästi. Must Kuu siseneb seab ennast sinu märki sisse üheksaks kuuks 30. juunil. Kas see tähendab midagi halba? Kindlasti mitte ent tõenäoliselt võib see põhjustada suuremaid meeleolumuutuseid, ärevust ja stressi. See avab ka ühe ENNE ja PÄRAST perioodi. Must Kuu paneb sind oma prioriteete üle vaatama. See võib rikkuda sinu sisemist rahu ja tasakaalu, muuta sinu vaatenurka elu ja olu suhtes ning võib sulle kas anda rohkem energiat juurde või kurnata täiesti ära. 26. mail aga võtab Jupiter sind oma kaitse alla. 

 

TÖÖ

Selle tõttu, et Jupiter seab end sisse Kaksikute märki ja Must Kuu siseneb sinu märki aasta teisel poolel tähendab, et sellel aastal keskendud sa rohkem oma eesmärkidele sõltuvalt prioriteetidest ja otsides eelkõige isiklikku hingerahu. Alates 21.juunist saadab Marss sulle head energiat, julgust ning ettevõtlikku vaimu, aidates sul oma plaane ellu viia. Septembris ja oktoobris toovad kõik planeedid sinu märgis sulle head õnne kaasa, aidates sul karjääri teha ning headest võimalustest kinni haarata. 2. novembri noorkuuga algab Jupiteri toetusel uus peatükk sinu tööalases elus, mis peaks kaasa tooma erakordselt häid võimalusi karjääri tegemiseks ning tänu sellele võtab sinu elu uue suuna. 

 

 


ARMASTUS

11. märtsist kuni 2. aprillini muudab Merkuur su suhteid paremaks. Mitmed toredad kohtumised peaksid sellel ajal aset leidma. 2 - 26. aprillini on Merkuur retrograadis sinu suhete sektoris, selle tõttu võivad tekkida kergesti pinged ja arusaamatused. Sa ise võid ärrituda ruttu, olla närvilisem ning solvuda kergemini. 1. maist kuni 10. juunini toob Marss su ellu kirge ja romantikat. Alates 30. augustist on Veenus sinu märgis, parandades su suhteid. Septembris on Veenus opositsioonis Chiron'iga, pannes sind järele mõtlema selle üle, mida sa tegelikult tahad. 17. oktoobri täiskuuga algab uus peatükk sinu elus. 


LÄHEDASED

Mais-juunis ja juulis tahad sa rohkem suhelda ja olla teistega koos. Must Kuu sinu märgis teisel aasta poolel aitab sul aru saada, millised inimesed soovivad sulle head ja millistega oleks parem vähem suhelda. 27. novembrist kuni 16. detsembrini on Merkuur retrograadis, selle tõttu võivad tekkida arusaamatused lähedastega. Ära ütle sellel ajal midagi, mis võib sulle endale kalliks maksma minna. 


2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole