{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma hakkab, võib palju rääkida sinu iseloomu kohta

   Igal inimesel on oma tajumeel, mille järgi ta teeb oma valikuid elus. Mõni inimene, kes sind üldse ei tunne, võib sind pidada liig...

 

 Igal inimesel on oma tajumeel, mille järgi ta teeb oma valikuid elus. Mõni inimene, kes sind üldse ei tunne, võib sind pidada liiga uhkeks ehkki see tegelikult nii ei ole. Samas mõni lähedane inimene, kes tunneb sind juba ammu, teab, milline sa oled tegelikult. See test aitab välja selgitada, millisena inimesed sind tavaliselt näevad. Vaata pilti ja pane tähele, mis sinu pilku kõige esimesena köidab. 

 


 


 

 

KINDLUS

Kui sa nägid kõige esimesena kindlust selle pildi peal, siis teatakse sind, kui sooja südamega ja väga hoolivat inimest. Sul on palju häid omadusi, mille tõttu sind kõrgelt hinnatakse nii töö juures, kui eraelus aga sa ise pole kunagi midagi teinud, et end teiste seast esile tõsta. Kui sulle usaldatakse mingi töö, teed sa seda kogu hingega. Sa ei oska teha asju poolikult. Sa jätad alati oma jälje, töötades oma projektide kallal. Ilmselt sellepärast pöördutaksegi sinu poole nii tihti. 

Mis puutub eraellu, siis teed sa kõik, et hoida oma suhteid lähedastega. Sa oled just selline sõber, kes on valmis ka kell kaks öösel lohutama oma sõpru, kes abi vajavad. Lojaalsus on see, mis iseloomustab sind kõige rohkem. Ka siis, kui sa pole mõnda oma sõpra või tuttavat näinud juba aastaid, ei reeda sa sulle usaldatud saladusi. 

 

 

Teine omadus, mis sind iseloomustab, on see, et sa oled väga hea juht. Mitmed su kolleegid kinnitavad seda. Sa oled kohusetundlik ja sul on vajalikud teadmised oma valdkonnas, sa oskad inimesi motiveerida, pidades kinni igaühe tugevatest külgedest. Kõik tunnevad end hästi sinuga koos olles. Sa oled suure südamega, kes ei kõhkle aitamas neid, kes abi vajavad. Ka neid, keda sa isiklikult ei tunne. 

Sa oled inimlik inimene, sest sa oled aru saanud oma elu jooksul, et maailmas on küll igasuguseid inimesi aga vähe on neid, kes teisi aitavad. Sina tahad muuta maailma paremaks paigaks nii enda, kui teiste jaoks. Sa annad endast kõik, et olla see, keda maailm vajab. Sa oled õigel teel.


PUDEL

Kui sa nägid kõigepealt pudelit selle pildi peal, tähendab see, et esmapilgul võid sa mõjuda aukartust äratavalt. Tegelikult sõltub see iga inimese vaatenurgast ja sinu suhetest temaga. Üldiselt aga kalduvad mõned sind pidama uhkeks. Sina ise seda ei leia, sa lihtsalt ei saa aru, kuidas enamik inimesi viitsib veeta oma elu jäädes oma mugavustsooni ja magades kõik head võimalused maha. 

 

 

Sa ei leia, et sa oleksid halb või jätaksid kedagi enda varju. Kui sul on aga mõni siht silme ees, teed sa kõik, et oma plaane ellu viia. Sa võtad oma otsuseid vastu ruttu, ilma pikemalt kaalumata. Sa tahad tegutsemist, mitte lobisemist. Selle tõttu tuleb sul tihti tunnistada, et sa eksisid, see aga ei takista sul järgmine kord täpselt samamoodi tegutseda. Elukogemused on sulle aga õpetuseks ehkki alati see ei ole nii lihtne nagu paistab. 

Hoolimata sellest, mida teised sinust arvavad, ei anna sa kunagi alla. Sa analüüsid iga olukorda, et näha globaalselt, millised võimalused sul on. Sa oled kohusetundlik inimene, sest sellest hoolimata, et sa kipud käituma üsna impulsiivselt, ei saa öelda, nagu põgeneksid sa oma kohustuste eest. Sa vastutad oma tegude eest, keegi ei saa öelda, et sa oleksid arg. Sa oled teadlik, et igale teole järgneb tagajärg, mis on positiivne või negatiivne. Lähedased imetlevad sind aga sinu siiruse ja otsekohesuse pärast.

Kommentaare ei ole