{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad saavad sellel aastal rikkaks?

foto : unsplash / Joe Caione      Money, money, money.....

foto : unsplash / Joe Caione

 

 

 Money, money, money.... Milliste tähemärkide elust kaovad sellel aastal kõik rahaprobleemid? Kes on need õnneseened, kelle see aasta teeb rikkaks? 

Uus aasta ongi alanud, täis lootust, unistusi ja suuri plaane. Praegu on õige aeg teha minevikuga lõpparve ja hakata tegelema oma selle aasta eesmärkidega. Mida sa tahaksid sellel aastal ära teha? Milliseid unistusi sa tahaksid ellu viia? Mis on see, mis on sulle tõeliselt südamelähedane ja tähtis, millega sa tahaksid rohkem tegeleda? 

Planeetide seisu vaadates tundub, et 2024. aasta toob suuremat rahaõnne osade tähemärkide esindajatele, keda on ees ootamas suurem rahasumma, palgatõus või pärand ootamatust kohast. 


Milliste tähemärkide esindajad saavad rikkaks sellel aastal? 

 

LÕVI

Lõvi on sündinud juhtima ega karda töö. Kui ta midagi teeb, teeb ta seda suurejooneliselt ja hästi. Ta on võimeline ellu viima ka kõige suuremaid ja julgemaid plaane. See aasta toob Lõvile erakordset rahaõnne rohkem, kui kunagi varem. Lõvil on sellel aastal väga hea nina, ta leiab võimaluse, kuidas raha teha või leiab raha võimaluse, kuidas leida teed Lõvi juurde. Planeedid saadavad talle head energiat. Jupiter on sisenemas Lõvi sõbra - Kaksikute - märki, tuues talle sellega head õnne kaasa. Mitmed head võimalused on tänu sellele avanemas ja Lõvi saab tegevusvabadust juurde. Mitmed tema soovid on täitumas täiesti ootamatul moel. Tema elu võib tänu sellele võtta uue suuna. Sellel aastal on Lõvil väga head väljavaated. Tema äriasjad hakkavad õitsema. 

Lisaks kõigele võib Lõvi kindel olla Veenuse toetusele. Veenus ei ole ainult armastuse, vaid ka raha- ja külluse planeet, mis toob Lõvile sellel aastal rahaõnne kaasa. 

 

 

KALJUKITS

Kaljukitsel on alati mingi kindel plaan peas ja eesmärgid, mida ellu viia. Ta on alati millegagi tegelemas. Ta ei karda tööd ega hoia kokku vaeva ning pingutuste pealt. Vastupidi, ta teab, et tänu oma sihikindlusele on ta võimeline suuri asju ära tegema. Sellel aastal hakkavad kõik tema pingutused vilja kandma. 2024. aastal toetavad planeedid teda kõikides ettevõtmistes, aidates ta oma eesmärke ellu viia ning majanduslikku seisu kindlustada. Järgnevate kuude jooksul on Kaljukitse elu muutumas paremaks tänu ühele väga heale uudisele, mida nad isegi oodata ei oska. 

Kõik, mida Kaljukits sellel aastal puudutab, muutub kullaks. Kõiki tema ettevõtmisi saadab edu. Kõik tema suuremad rahaprobleemid peaksid kaduma. Kaljukits võib kindel olla kõikide aeglaste planeetide kindlale toetusele. Praegu on õige aeg selleks, et tegutseda ning kindlustada oma tulevikku. Kõikide märkide järgi on Kaljukitse ees ootamas sellel aastal üks kinnisvaraga seotud tehing, kuhu ta investeerida otsustab. Raha aga leiab tema juurde tee ühel või teisel moel, tal jääb üle ainult otsustada, kuhu ta oma kapitali paigutada tahab. 

 


SÕNN

Sõnni ei peeta mitte ilmaasjata materialistiks. Selle omaduse on ta pärinud oma planeedilt Veenuselt. Sõnn ei kuluta palju ent kui ta eelistab kvaliteeti kvantiteedile ning ostab seda, mille väärtus aastatega ei kao. See aasta toob talle aga suuremat rahaõnne, tänu millele peaks Sõnni majanduslik seis märkimisväärselt paranema. Kõik võimalikud rahamured peaksid aga kaduma. Sõnni peaks tundma sellel aastal, kui hea on kulutada oma raha ilma, et peaks muretsema homse päeva pärast. Sest selline suur rahaõnn võib panna isegi Sõnni oma põhimõtteid muutma ning lubama endale rohkem, kui vaja. 

Hea õnne planeet Jupiter on Sõnni märgis, toetades kõiki viimase ettevõtmisi. Sellel aastal tuleb Sõnnil sooritada suuremaid rahalisi tehinguid, mis võivad seotud olla kinnisvara või auto ostu või müüdiga. Suurem rahasumma on juba tema poole teel, mis aitab ta nii mõnedki unistused ellu viia.


Kodused lood© 2024 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole