{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid paistavad silma suurema või väiksema aususe poolest?

foto : pexels / Chevanon Photography      Millised tähemärg...

foto : pexels / Chevanon Photography

 

 

 Millised tähemärgid paistavad silma suure aususe poolest ja millised alati tõtt ei räägi? Alustame viimastest.


12. KAALUD

Kaalude esindaja on väga meeldiv, keegi ei hakka seda ümber lükkamagi. Ainult, et ta tahab kõigiga hästi läbi saada ja see ongi põhjuseks, miks ta alati ei saa tõtt rääkida.  Ta tahab, et kõik oleksid rahul ja vähemalt on tal head kavatsused, seega ei saa seda talle ette heita.


11. VEEVALAJA

Kui sa tahad tõtt kuulda, siis ütleb Veevalaja sulle seda alles siis, kui sa oled selleks valmis. Kuna tõenäoliselt aga see nii ei ole, siis räägime meie sulle, kuidas asjad tegelikult on. Veevalaja arvatavasti ei hinda sind piisavalt, et olla sinu vastu läbinisti aus.


10. SKORPION

Skorpioni jaoks on see enesekaitse küsimus. Sellepärast räägib ta nii vähe, kui võimalik ja kui ta räägib, siis üritab ta jälgi segada. Ta ei ole kunagi sinu vastu läbinisti aus, vähemalt mitte seni, kuni ta sind täiesti pole usaldama õppinud. 


9. VÄHK

Ka Vähk kaitseb ennast sellega, et ei ole täiesti aus. Mõnikord aga ütleb ta sulle täit tõtt näkku ilma kulmu kergitamata seejuures. 

 

 


8. KALAD

Kalade on alati kaks tuju peal. Selle tõttu ütlevad nad sulle kõva häälega kõik välja, mida nad mõtlevad või hakkavad ise ka uskuma oma unistustesse. Sellepärast räägivadki nad mõnikord ükskõik mida, jäädes seejuures ausaks, sest nad ise ka usuvad seda, mida nad räägivad. 


7. KALJUKITS

Kaljukits on aus. Aga mitte rumal. Kui olukord seda nõuab, siis on Kaljukits valmis tõde muutma selleks, et aega võita. Sest keegi ei tea seda temast paremini, et aeg on raha. 


6. AMBUR

Tõtt öeldes meeldiks Amburile olla natuke vähem aus aga ta ei suuda, see käib üle tema võimete. Talle meeldib natuke asju ilustada ja aga ta ei arva ise, et ta seejuures valetaks. 


5. NEITSI

Neitsi on põhimõttekindel ja sellepärast väga asu. Ta ei taha muidugi sulle pettumust valmistada aga ta räägib üldjuhul alati tõtt. 

 

 


4. KAKSIKUD

Kaksikuid ei saada just kõige parem kuulsus. Ei saa ka öelda, et see oleks ilma põhjuseta. Kaksik aga lobiseb nii palju, et tõde tuleb varem või hiljem nagunii välja.  Selle tõttu võib öelda, et ta räägib tõtt. 


3. SÕNN

Sõnn isegi ei pea rääkima, sest tema näoilme räägib tema eest. Ta on ja jääb üleni ausaks. 


2. LÕVI

Sa ei pea kunagi küsima mõne Lõvi arvamust, sest ta ütleb sulle selle ise. Lõvile meeldib tõtt rääkida ja üle kõige oma isiklikku tõde ja arvamust kõigile kuulutada. Selles seisnebki tema elu mõte.


1. JÄÄR

Jäär leiab, et see on tema õigus teistele tõtt näkku öelda, üldse räägib ta väga palju. Vähemalt võid sa kindel olla, et Jäär ei hakka sulle kunagi valetama ega keerutama. Tema võib sulle saata sama hästi lilli või solvanguid, vahet ei ole mitte mingisugust.

Kommentaare ei ole