{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop - Rott

    Draakoni aasta horoskoop neile, kes on sündinud Roti aastal Töö ja raha Jänese (Kassi) aasta on lõpuks ometi ...

 


 

Draakoni aasta horoskoop neile, kes on sündinud Roti aastal


Töö ja raha

Jänese (Kassi) aasta on lõpuks ometi läbi saanud, vähemalt Rott võib hingata nüüd kergendatult. Keegi ei tea tegelikult, miks Rott ja Draakon nii hästi omavahel läbi saavad Hiina astroloogias. Rotile meeldib Draakoni aasta toredus ja uhkus, mis tekitab temas taas soovi välja minna, lõbutseda ning pidutseda. Just seda ta praegusel hetkel kõige rohkem vajabki. Draakoni aasta toob Rotile kaasa palju häid võimalusi, seega hea oleks, kui kõige muu juures hoiaks Rott ikkagi silmad ja kõrvad lahti. Draakon muudab Rotti julgemaks ja ettevõtlikumaks, aidates tal oma plaane ellu viia. Tänu sellele peaks Rotti saatma hea edu 2024. aastal. Uus ajastu on algamas Roti elus Draakoni aasta algusega, eesolev aasta peaks tulema tegus ja sündmusterohke. Tööasjad võtavad suurema osa ajast, olles tähelepanu keskpunktis, tõenäoliselt on Rott sellel aastal palju ambitsioonikam. Kõhklemiseks pole enam aega, nüüd tuleb tegutseda, haarata ohjad enda kätte ja viia oma plaanid elu. Tänu Draakonile võib Rott teha sellel aastal suuri tegusid ja viia kõik oma unistused ellu. Ta võib jõuda väga kaugele tänu oma tahtejõule ja teenida palju rohkem raha, kui kunagi varem. Väga hea ja edukas aasta on Rotti ees ootamas. 

 

 


Armastus

Kui Rott on juba kelegagi koos, paneb Draakoni aasta teda vaatama samas suunas kaaslasega, sepitsema samu tulevikuplaane ning hoidma rohkem kokku. Ãœhtsuses peitub jõud. Mis puutub intiimsusesse, siis on Rotti ees ootamas väga sensuaalne aasta. Kui tal on pere, siis kehtib deviis üks kõigi ja kõik ühe eest. Kui ta on aga vallaline, siis ei tule tal austajatest puudust, ta tõmbab endale tähelepanu, kuhu ta ka ei lähe. Mitmed kohtumised peaksid selle aasta jooksul aset leidma. Draakon paistab silma oma kirgliku ja tulise loomuse poolest, seega peaks 2024. aasta kaasa tooma tugevaid tundeid ja kirgede möllu. Rotile peaks see ainult meele järgi olema. Rott ei ela leigetest tunnetest, eriti siis, kui käimas on Draakoni aasta. Lisaks sellele tundub, et kõikide kohtumiste seast, leiab aset üks, mis võib muuta kogu Roti ülejäänud elu. 


Kehaline vorm

Kui Rott pole ammu sporti teinud, siis ilmselt Draakoni aasta paneb teda meelt muutma. Kõikide märkide järgi hakkab ta taas sporti tegema või teeb trenni rohkem, kui varem. Draakon võib panna teda liialdama.

Kommentaare ei ole