{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal?

foto : pexels / energepic.com      Vaatame iga nädal üle pl...

foto : pexels / energepic.com

 

 

 Vaatame iga nädal üle planeetide seisu, et välja selgitada, millised päevad võivad kõige rohkem õnne tuua. Nii tead sa vähemalt ette, millal on sind ees ootamas tore päev, täis häid üllatusi ja meeldivaid kohtumisi. 


JÄÄR - teisipäev, 9. jaanuar

Nädala algus peaks tulema kõikide Jäärade jaoks üsna hea. Jäära planeet Marss on hetkel Kaljukitse märgis, aidates Jääral tegevusplaane koostada. Teisipäeval õnnestub Jääral isegi üks plaan ellu viia tänu Kuule sõbramärgis. 


SÕNN - neljapäev, 11. jaanuar

Neljapäeval on taevas noorkuu Kaljukitse märgis, tänu sellele saab Sõnn peale viimaseid nädalaid taas rahulikumalt hingata ja keskenduda oma eesmärkidele. Neljapäev toob Sõnnidele head õnne kaasa ühel või teisel moel, eriti töö- ja rahaasjades.


KAKSIKUD - pühapäev, 14. jaanuar

Ehkki kõik planeedid ükshaaval lahkuvad Kaksikute tähemärgist, ei ole sellest veel midagi katki, sest Kuu Õhumärgis toetab ikkagi Kaksikute esindajaid. Tänu sellele on pühapäeval Kaksikuid ees ootamas väga ilus päev, mille jooksul unustavad nad kõik oma mured ja keskenduvad kõige tähtsamale. 

 

 


VÄHK - pühapäev, 14. jaanuar

11. jaanuari Noorkuu Kaljukitses võib panna Vähi tähemärgi esindajaid kõiges kahtlema, pühapäevane päev toob neile aga hingerahu tagasi. Saturn Kalades aitab tal oma prioriteete paika panna.


LÕVI - teisipäev, 9. jaanuar

Aasta algus ei ole Lõvide jaoks olnud kõige parem ja selle tõttu on nad olnud tujust ära. Teisipäeval on teda ees ootamas aga üks tore päev, mis peaks neile kaasa tooma häid uudiseid ja head õnne nii töö-, kui rahaasjades. 

 

NEITSI - neljapäev, 11. jaanuar

Neitsi võib rahulikuma südamega hingata, sest neljapäevane Noorkuu toob talle head õnne kaasa. Neitsi õnne toov planeet Merkuur on sisenemas Kaljukitse märki (sõbramärki), liitudes Päikese, Kuu ja Marsiga. Tänu sellele on üsna kindel, et neljapäev toob Neitsile ühe väga hea uudise. 

 

KAALUD - teisipäev, 9. jaanuar

Kaaludel on võib-olla tunne, et hea õnn on teda viimasel ajal maha jätnud ent õnneks see nii ei ole. Teisipäevane päev peaks talle tooma nii õnne, kui rõõmu. Kuu Amburis motiveerib Kaalude esindajat, aidates tal oma plaane ellu viia. 

 

SKORPION - pühapäev, 14. jaanuar

Tänu Kuule (loomingulisus), Saturnile (kohustused), Neptuunile (unistused) ja asteroid Pallas'ele (strateegia), saadab eeloleval nädalavahetusel Skorpionit hea edu. Pühapäevane päev peaks tooma Skorpionitele nii häid uudiseid kui raha. 

 

 

 

AMBUR - teisipäev, 9. jaanuar

Kuu (küllus) ja Veenus (armastus ja raha) on Amburi märgis nädala alguses, tuues talle sellega head õnne kaasa. Üks ootamatult hea sündmus võib aset leida, mis on kõikide märkide järgi seotud rahaga või armastusega. Amburi planeet Jupiter on ikka veel Sõnni märgis, toetades teda omalt poolt kõikides ettevõtmistes.

 

KALJUKITS - neljapäev, 11. jaanuar

Noorkuu Kaljukitse märgis toob sellel päeval viimasele head õnne kaasa. Neptuuni toetusega hakkavad asjad iseenesest liikuma õiges suunas. Hea õnne planeet Jupiter aga toob Kaljukitsele häid võimalusi kätte. 

 

VEEVALAJA - laupäev, 13. jaanuar

Veevalaja saab natuke hinge tagasi tõmmata laupäeval oodates, kuni Pluuto taas tuleb tema tähemärki segadust tekitama. Kuu ja Veenus toetavad teda sel päeval, tänu millele peaksid mitmed toredad kohtumised aset leidma inimestega, kes on Veevalajale kõige kallimad. 

 

KALAD - pühapäev, 14. jaanuar

Pühapäevane päev ei tohiks ühtegi probleemi kaasa tuua Kaladele. Enamik planeete soovib talle sel päeval ainut head ja hea õnn ei jää temast sammugi maha. Kuu ja Saturn toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 

Kommentaare ei ole