{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne sellel nädalal

foto : unsplash / Erik Gazi      Vaatame ka sellel nädalal ...

foto : unsplash / Erik Gazi

 

 

 Vaatame ka sellel nädalal üle, milline on planeetide seis, et selgitada välja, milline päev peaks tooma sinule kõige rohkem õnne vastavalt sinu tähemärgile. 

 

JÄÄR - kolmapäev, 17. jaanuar

Jäärale toob head õnne ja häid uudiseid kaasa kolmapäevane päev, millel on tema jaoks nii mõnigi üllatus varuks. Kuu Jäära märgis on sel päeval harmoonilises aspektis Veenusega Amburis, kinkides Jäärale ilusa päeva.

 

SÕNN - reede, 19. jaanuar

Reede on Veenuse päev, Veenus on aga Sõnni märki valitsev planeet ja sellepärast tunnebki Sõnn ennast igal reedel nii hästi. Planeedid aga liidavad oma jõud eesoleval reedel, et jätta Sõnnile vabad käed selleks, et ta võiks teha seda, mida ta tahab ja mida hing ihkab. Merkuur (suhtlemise planeet), Päike (energia), Marss (tegevus), Uraan (muutused) ja Jupiter (hea õnn) on sõlmimas kosmilist lepingut, tänu millele on Sõnni reedel ees ootamas au ja hiilgus. Teha tähetund on kätte jõudmas. Positiivset laadi muutused on teda reedel ees ootamas. 

 

 

 

KAKSIKUD - neljapäev, 18. jaanuar

Neljapäev tuleb tore päev kõikide Kaksikute jaoks. Sellel on ka oma põhjus, nimelt on Kaksikute planeet Merkuur (suhtlemine ja kommunikatsioon) sellel päeval esiplaanis. Sellel päeval loob Merkuur liidu Saturniga Kalades, et aidata Kaksikute oma plaane ellu viia. Jupiter Sõnnis lubas aga omalt poolt Kaksikutele sel päeval suuremat rahaõnne. 

 

VÄHK - reede, 19. jaanuar

Vähi tähemärgi esindajad saavad osa reedel kõigest heast õnnest, mille planeedid Maa peale saadavad. Hea õnne planeet Jupiter aitab Vähil reedel oma plaane ja eesmärke ellu viia. 

 

LÕVI - kolmapäev, 17. jaanuar

Lõvile talv väga ei meeldi, ta ei jõua enam suve ära oodata. Õnneks katsuvad Kuu Jäära märgis ja Veenus Amburis tõsta kolmapäeval Lõvi tuju, tuues ta ellu natuke päikest. 

 

NEITSI - reede, 19. jaanuar

Neitsi on sellel aastal väga töökas, reedene päev aga soovitab tal natuke puhata ja enda peale mõtelda. Nädalavahetus ei ole enam kaugel sel päeval, planeedid aga on sellega arvestanud. Tervelt 9 taevakeha on reedel Neitsi poolel, tuues talle head õnne ja edu kaasa kõikides valdkondades (armastus, raha, sõprus, töö).

 

 

 

KAALUD - pühapäev, 21. jaanuar

Kaalude esindaja ei tunne ennast hetkel kõige paremini, võib-olla on masendus selles süüdi. Pühapäev peaks aga viima ära kõik tema mured ja probleemid ning tooma talle selle asemel häid uudiseid. Merkuur ja Marss Kaljukitses on heas aspektis sel päeval Kuuga Kaksikute märgis, tuues sellega Kaaludele head õnne. 

 

SKORPION - teisipäev, 16. jaanuar

Skorpionit on ootamas ees väga hea päev teisipäeval. Mitmed planeedid saadavad talle sel päeval head õnne kaasa, toetades teda kõikides ettevõtmistes.

 

AMBUR - kolmapäev, 17. jaanuar

Amburitele ei meeldi jaanuarikuu sugugi. Päike on siis range ja tõsise Kaljukitse märgis, pühad on läbi saanud ja kevad alles mägede taga. Kolmapäeval teeb aga Veenus tema märgis silma Kuule Jäära märgis, tänu sellele peaks komapäev tulema parem, kui teised päevad. 

 

 

 

KALJUKITS - teisipäev, 16. jaanuar

Teisipäevane päev peaks tooma Kaljukitsele nii häid uudiseid, et see võtab ta lausa laulu üles. Üks tema suurematest probleemidest võib leida lahenduse täiesti ootamatul moel. 

 

VEEVALAJA - pühapäev, 21. jaanuar

Veevalajale toob head õnne kaasa pühapäevane päev, sest Kuu on siis Kaksikutes (sõbramärgis) ja Merkuur Kaljukitses. Tänu sellele peaks pühapäev tooma talle häid võimalusi ja veelgi paremaid uudiseid kaasa. 

 

KALAD - teisipäev, 16. jaanuar

Kui Kuu (küllus ja viljakus) kohtub Neptuuniga sinu märgis, toob see sulle alati head õnne kaasa. Kõik võimalused on avatud teisipäeval. Pane oma vaim headeks uudisteks valmis, mis on juba sinu poole teel. 

 



Kommentaare ei ole