{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop neile, kes on sündinud Koera aastal

  foto : unsplash / Lauza Loistl   TÖÖ JA RAHA ...

 

foto : unsplash / Lauza Loistl

 

TÖÖ JA RAHA

Draakon ja Koer ei ole päris samal lainel. Rahulikule Koerale ei meeldi väga selle tuld purskava olendi iseärasused. Selle tõttu võib kohe ära öelda, et Draakoni aasta viib Koera aeg-ajalt rivist välja ja tal võib olla raskem kui muidu hoida kinni oma väärtushinnangutest ning põhimõtetest (mis on muidu tema jaoks väga tähtsad). Võimalik, et mõned takistused on teda ees ootamas sellel aastal, sest ta peab - tahab ta seda või ei taha - hoidma teistega sammu ja kiirust lisama. Draakonile meeldib kiirus, Koera aga muudab see närviliseks, tekitades temas stressi. Selle tõttu võib ta rohkem ärrituda. 

 

Ta peab jooksma sellel aastal ajaga võidu ja näitama hambaid aeg-ajalt ent kokkuvõttes tuleb tunnistada, et see kõik nõuab temalt liiga palju pingutusi. Sellepärast oleks parem, kui ta organiseeriks oma tööasju paremini ja muudaks seda, mida muuta saab. Tema enda jaoks oleks parem samuti, kui ta ei laseks lahti sellest, millest ta kinni hoiab ja mis on tema jaoks tähtis vaid seisaks küünte ja hammastega oma õiguste eest. Veelgi parem, kui ta ei jääks üksi ja omaette toimetama, vaid otsiks endale liitlasi, kes teda toetaksid jõu ja nõuga ning aitaksid vastu seista võimalikele vastastele. Kuidas ka ei ole, Draakoni aastal peab Koer olema ettevaatlikum ja mitte riskima oma raha ja töökohaga. 

 

ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ära arva, et sind on ees ootamas tavaline ja rahulik aasta. Selle kummalise olendi saabumine, keda kutsutakse Draakoniks, võib muuta sinu harjumuspärase elu sedavõrd, et sul on endalgi hiljem raske aru saada, mis siis õieti juhtus ja kuidas see kõik alguse sai. Üks suurem sündmus võib sellel aastal aset leida. Draakon võib viia inimesed omavahel tülli ja tekitada konfliktseid olukordi, mida on raskem ära hoida. Sinu rolliks jääb maandada pingeid ning siluda nurki, ära hakka kindlasti õli tulle lisama. Kuidas aga lahendada oma suhteprobleemid Draakoni aastal nii, et keegi haiget ei saaks? Parem ennetada, kui ravida või vähemalt olla järeleandlikum. Kerge öelda... 


Kui sa oled vallaline, siis ära satu nii ruttu vaimustusse igast inimesest, kellega sa kohtud. Katsu võtta asju mõistusega. Tormamine ja kiirustamine ei vii sind kuhugi, vastupidi, sa võid nii kõik ilusa ära rikkuda. Parem õpi tundma neid rohkem, kellega sa kohtud, vähemalt ei ole sul nii vaja pettuda hiljem. Varu kannatlikku meelt ja lase ajal teha oma töö, liigu edasi ettevaatlikumalt ning tuleta endale oma väärtust meelde. 


TERVIS

Ära unusta vitamiine sellel aastal, sest sa pead oma organismi turgutama ja vajad energiat, et Draakoni aasta sind täiesti ära ei kurnaks. Ära lase ka masendust ligi ja ära muutu liiga pessimistlikuks (millega sul on niigi raskusi, eks ole ju? ), katsu parem hoida jõudu kokku ja vaimu tugevana, et iga väiksemgi sündmus ei viiks sind endast välja. Ära uju vastuvoolu. Tõenäoliselt tahad sa rohkem, kui muidu "näidata hambaid", seega katsu leida võimalusi, kuidas sa saaksid pingeid maandada, vähemalt nii ei hakka sa kedagi hammustama. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole