{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne sellel nädalal?

foto : unsplash / Marcus Wallis      Milline päev toob sell...

foto : unsplash / Marcus Wallis

 

 

 Milline päev toob sellel, uue aasta kõige esimesel nädalal sinu tähemärgile kõige rohkem õnne? 


JÄÄR - laupäev, 6. jaanuar

Laupäeval on Kuu Skorpioni märgis, Jääradel on aga Skorpionitega palju ühist. Tänu sellele on paar väga head üllatust Jäära just sellel päeval ees ootamas, mis peaksid talle suurt rõõmu valmistama. 


SÕNN - teisipäev, 2. jaanuar

Uue aasta teine päev toob head õnne Sõnnile, andes aimu sellest, milliseks kujuneb ülejäänud aasta. Jupiter, Päike ja Kuu moodustavad ilusa õnne toova kolmnurga sellel päeval. 

 

KAKSIKUD - reede, 5. jaanuar

Kuu, mis on reedel õhumärgis, liidab oma energia Kaksikute planeedi Merkuuriga Amburis, tuues sellega Kaksikutele head õnne kaasa. Kõikide märkide järgi toob reedene päev Kaksikutele häid uudiseid kaasa. 

 

VÄHK - pühapäev, 7. jaanuar

Kuna mitte üksi planeet hetkel Vähi märgis ei ole, saadavad talle head energiat kõik need planeedid, mis viibivad tema sõbramärkides.  Kuu on pühapäeval Skorpionis, Neptuun Kalades, Jupiter aga Sõnnis, tänu sellele peaks pühapäevane päev tooma eriti suurt õnne kõikidele Vähkidele 

 

 


LÕVI - neljapäev, 5. jaanuar

Päike on hetkel Kaljukitse märgis ja tõtt öeldes tunneb Lõvi sellepärast natuke igavust. Neljapäevane päev peaks tema ellu aga natuke rohkem õnne tooma. Kuu ja Merkuur õhu- ja tulemärgis moodustavad sel päeval harmoonilise aspekti. Tänu sellele saab Lõvi oma hea tuju tagasi ja tunneb ennast jälle hästi. 


NEITSI - teisipäev, 2. jaanuar

Kuu on Neitsi märgis, moodustades harmoonilise aspekti kõikide maamärkides olevate planeetidega. Uue aasta algus peaks kõikidele Neitsidele tooma head õnne kaasa. 


KAALUD - kolmapäev, 3. jaanuar

Planeetide seis on kolmapäeval Kaalude jaoks väga hea, vähemalt astroloogide sõnul. Kuu on Kaaludes, Kaalude planeet Veenus aga ühes sõbramärgis, Saturn ja Jupiter saadavad talle eemalt aga head õnne. 


SKORPION - pühapäev, 7. jaanuar

Pühapäeval on Skorpioniga Kuu (emotsioonid), Neptuun (unistused) ja Päike (energia). Tõenäoliselt on teda ees ootamas tänu sellele väga hea päev. 

 

 


AMBUR - teisipäev, 2. jaanuar

Veenus on Amburi embuses, tema planeet Jupiter aga lõpetab retrograadse liikumise ja hakkab taas õiges suunas edasi minema. Tänu sellele tundub, et teisipäevane päev toob Amburitele rohkem õnne kaasa. Üks ootamatu kohtumine võib sel päeval aset leida. Hea õnn saadab teda aga kuni kolmapäevani. 


KALJUKITS - teisipäev, 2. jaanuar

Päike on hetkel Kaljukitse märgis, tuues talle juba sellega suuremat õnne kaasa. Teisipäevane päev toob talle aga veelgi rohkem õnne ja edu kaasa kõikides ettevõtmistes. Jupiter, Päike ja Kuu ning isegi Uraan soovivad sel päeval Kaljukitsele head õnne, aidates tal oma plaane ellu viia. 


VEEVALAJA - teisipäev, 2. jaanuar

Jupiteri retrograad on läbi saamas ja Veevalaja tunneb selle üle kõige suuremat rõõmu. Jupiter moodustab teisipäeval hea aspekti Kuu ja Veevalaja planeedi Uraaniga. Kõikide märkide järgi toob see päev Veevalajatele suurt õnne kaasa. 


KALAD - pühapäev, 7. jaanuar

Neptuun pühendab pühapäeval end täielikult Kaladele. Kalad saavad tänu sellele osa Neptuuni heast energiast, tänu millele saavad mõnedki plaanid ellu viidud.

Kommentaare ei ole