{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline kuulsus sinu tähemärki saadab : hea ja armas või selline, kellega on parem mitte tüli norida?

    foto : unsplash / Reign Abarintos   Millised tä...

 

 

foto : unsplash / Reign Abarintos

 

Millised tähemärgid on sodiaagi kõige armsamad ja toredamad? 

 

Ilma ainsagi kahtluseta on esikoht meie kallite Kalakeste (20. veebruar - 20. märts) käes! Kalade esindajale meeldid sa juba enne, kui ta on sind kohanud. Olge ainult ettevaatlikud, kallid Kalad ja valige paremini, kellega te suhtlete, sest mõned võivad teie headust kuritarvitada.

Teisel kohal selles nimekirjas on tagasihoidlik Neitsi ( 23. august - 22. september), kes mõtleb alati enne kõike teiste heaolu peale. Ta on nii abivalmis, et leiab alati aega teiste jaoks. Õnnelikud on need, kelle tutvusringkonnas on Neitsi tähtkujus sündinud inimesi.

Kaalude esindaja (23. september - 23. oktoober) elus on sõprusel ja armastusel tähtis koht. Ta on nii hea, et teeb kõik, mis tema võimuses selleks, et pingeid ja arusaamatusi ära hoida. 

 

 


Millised on kõige agressiivsemad tähemärgid? 

Tormakas Jäär (21. märts - 19. aprill) on agressiivne selle tõttu, et ta on oma loomuselt tegutseja ega salli neid, kes niisama paigal istuvad ja oma eluga midagi peale ei oska hakata. Kui keegi temaga nõus ei ole, võib ta rünnata sõnadega. Temaga tuleb alati väga ettevaatlik olla.

Võluv ja sarmikas Lõvi (23. juuli - 22. august) võib muutuda agressiivseks, kui keegi julgeb kahelda tema autoritaarsuses. Ei maksa unustada, et Lõvil on suur eneseuhkus, mida ei maksa riivata.

Mitmepalgeline Kaksikute esindaja (21. mai - 21. juuni) on tuntud oma muutliku tuju poolest. Ta ei ole küll nii agressiivne, kui Jäär ja Lõvi aga oma sagedaste tujumuutuste tõttu võib ta täiesti ootamatult käituda. Kallis Kaksik, ära riku ise oma suhteid ära.


Milliseid tähemärke ei saada hea kuulsus? 

Tabamatut ja salapärast Skorpionit ( 24. oktoober - 22. november) ei saada kõige parem kuulsus, sest ta salvab, kui keegi peaks teda puutuma. Mitte keegi ei taha endale sellist vaenlast.

 

 

Ambur (23. november - 22. detsember) on aga kõigeks valmis, et oma tahtmist saada. Ta ei vali vahendeid ja võib teisi ära kasutada. 

Emotsionaalne Vähk (22. juuni - 22. juuli) on samuti halva kuulsustega tähemärkide hulgas, sest ta muudab tihti oma arvamust, mille tõttu on raske teda mõista. Ta võib samuti kasutada teisi oma isikliku heaoleku jaoks ära. 


Milliste tähemärkidega on kõige raskem koos elada? 

Rahuliku Sõnniga (20. aprill - 20. mai) võib igapäevases elus raskusi tekkida, sest tal on nii kange iseloom. Talle ei meeldi, kui keegi tema rahu rikub. Selle tõttu ei meeldi talle üllatused ja ootamatused.

Veevalajaga (21. jaanuar - 19. veebruar) võib küll tunduda, et temaga on lihtne aga tegelik probleem seisneb selles, et ta ei tea, mis on kaastunne ja selle tõttu ei hakka ta sind kunagi lohutama. 

Kannatlik Kaljukits (23. detsember - 20. jaanuar) on samuti keegi, kellega võib igapäevases elus raskusi tekkida. Tundub, nagu ei puudutaks teda miski, ta ei ütle küll midagi aga jätab kõik meelde. Ühel ilusal päeval, enne, kui ta su elus täielikult kaob, ütleb ta sulle kogu tõe, mis ta sinust arvab.


Kommentaare ei ole