{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : jaanuarikuu lõpp võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / John Price      Planeedid soovitavad meil...

foto : unsplash / John Price

 

 

 Planeedid soovitavad meil mõnda aega natuke rahulikumalt võtta, et seejärel paremini edasi minna. Jaanurikuu lõpp ongi juba käes. Mõnede tähemärkide jaoks võivad selle kuu viimased päevad tulla aga natuke keerulisemad. Selle põhjuseks on praegu valitsev Veevalaja mässumeelne energia, mis hetkel valitseb, kuna Päike on Veevalaja märgis. Kõigile ei ole see ilmselt meelt mööda. Muretsemiseks pole siiski põhjust, sest kõik ei ole veel kadunud. 


Milliste tähemärkide jaoks võib jaanuarikuu lõpp tulla natuke keerulisem? 

LÕVI

Aasta algus ei ole kunagi kõige parem Lõvide jaoks. Praegusel perioodil, mil külmad ilmad, pimedus ja vitamiinipuudus annavad endast tunda, ei jõua Lõvi eesolevat suve ära oodata. Lõvi on suvemärk, ta ei saa sinna ise midagi parata. Lisaks sellele on ta ka ametlikult Päikesemärk, sest tema märki valitseb Päike ise. Kõige tipuks on tema märk Veevalaja märgiga vastasseisus. Selle tõttu ongi kõik praegusel hetkel tema elus valesti, kuna tema kallis Päike on Veevalaja märgis opositsioonis tema märgiga. Jaanuarikuu tõi talle ühe ilusa päeva, kui täiskuu säras Lõvi märgis 25. jaanuaril ent see ei jäänud kauaks kestma. 

 

 

Enamik planeete taevalaotuses isegi ei vaata hetkel tema poole, kõik teevad nagu Lõvi ei olekski enam olema, mitte keegi ei tunne tema vastu huvi. Lõvi on otsustanud näidata, milleks ta võimeline on ja teeb seda Marsi mõjutusel Kaljukitses. Ta käärib käised üles ja hakkab tööle, muutes veelgi nõudlikumaks nii iseenda, kui teiste suhtes. Tegelikult aga peaks ta võtma natukene rahulikumalt ja olema natukene parem enda astu, võtma aega maha ja ootama paremad ajad ära. 


VEEVALAJA

Veevalaja peab võtma aega maha. Seesama Veevalaja, kes on mõnikord nii ükskõikne kõigi ja kõige vastu, kelle pilk on alati kusagil kaugustes ja kellel on oskus ignoreerida sõnumeid, mida talle saadetakse. Teda vaadates on alati tunne nagu ta oleks kogu aeg vana rahu ise ja mitte miski ei saa teda endast välja viia. Tegelikult aga valitseb tema sisemuses täielik segadus. Tänu Uraanile. 

 

 

Uraan on mässumeelsuse ja uuenduslike ideede planeet, mis valitseb Veevalaja märki. Nüüd, kus Päike on Veevalajas, on Uraani mõju tunda rohkem, kui kunagi varem. Selle tõttu on paremini näha ka segadust, mis valitseb Veevalaja hinges. Seda enam, et Pluuto sisenes eelmisel nädalal Veevalaja märki, kuhu ta jääb järgmiseks 20. aastaks. Just selle tõttu peab Veevalaja aja maha võtma ja hoidma ennast rohkem. Hoidma eemale ka negatiivsetest inimestest ja eluviisidest, mis teevad talle rohkem halba, kui head.

Kommentaare ei ole